Gemeente Zwijndrecht


Openbare Agenda

Openbare agenda

4 mei 2003

Herdenking gevallenen

19.40 uur bij het monument op het Raadhuisplein (Zwijndrecht)

Om 19.30 uur vertrekt een stille tocht vanaf de Juliana van Stolbergstraat naar het Raadhuisplein. Belangstellenden kunnen in deze stoet meelopen, u moet dan uiterlijk 19.15 uur aanwezig zijn. Bij zeer slecht weer verzoeken wij belangstellenden om zich om 19.15 uur te verzamelen in de Burgerzaal van het gemeentehuis.

De herdenking bij het monument begint om 19.40 uur. Indien u een krans of boeket bij het monument wenst te leggen, wordt u verzocht de ter plekke gegeven aanwijzingen in acht te nemen.

19.45 uur bij het Vredesmonument aan De Manning (Heerjansdam)

Aan deze herdenkingen gaat een stille tocht vooraf.

Om 19.45 uur vertrekt een stille tocht vanaf het gemeentehuis te Heerjansdam naar het Vredesmonument aan De Manning. De plechtigheid bij het monument begint om 19.55 uur. Indien u een krans of boeket bij het monument wenst te leggen, wordt u verzocht de ter plekke gegeven aanwijzingen in acht te nemen.

6 mei 2003

Werkbijeenkomst over Verkeer- en vervoerplan

Aanvang 20.00 uur in het gemeentehuis

In vervolg op de eerder gehouden informatieavond wordt samen met bewoners en belanghebbenden nagedacht over oplossingen voor de problemen die zijn geconstateerd. In deze bijeenkomst wordt onder leiding van medewerkers van de gemeente heel praktisch gezocht naar oplossingen door gebruik te maken van tekenmaterialen en plattegronden. Iedereen die een bijdrage wil leveren is van harte welkom.

U wordt verzocht u van tevoren aan te melden bij Tine van Gilst, telefoonnummer (078) 6206611.

Openbare vergadering raadscommissie Algemene Zaken

Aanvang 20.00 uur in het gemeentehuis

Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen: vaststelling agenda, spreekrecht publiek geagendeerde en niet geagendeerde stukken, presentatie van het veiligheids- beeld c.q. beleid van de Regio Zuid-holland Zuid, projectopdracht Toezicht en beheer station, inrichting van de griffie, voorlopig jaarplan 2003.

8 mei 2003

Openbare vergadering raadscommissie Maatschappelijke Zaken

Aanvang 20.00 uur in het gemeentehuis

Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen: vaststelling agenda, spreekrecht publik geagendeerde en niet geagendeerde stukken, kennismaking met het bestuur van de Stichting Verenigde Openbare Bibliotheken Zwijndrecht, Verordening Seniorenraad, Begroting 2003 en jaarrekening 2001 Stichting Stedelijke Instelling Welzijnswerk Zwijndrecht, financiering Jeugdgezondheidszorg 0 tot 4 jarigen, beraadslaging over de werkbezoeken en agenda's komende vergadering van de commissie, dorpsraad Heerjansdam.

Openbare vergadering raadscommissie Ruimtelijke Zaken

Aanvang 20.00 uur in het gemeentehuis

Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen: vaststelling agenda, spreekrecht niet geagendeerde en geagendeerde stukken, wijze verslaglegging commissie, kredietaanvraag Onderdijkserijweg, hoogbouwvisie.

20 mei 2003

Openbare raadsvergadering

Aanvang 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis

De agenda wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

De agenda wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

22 mei 2003

Drechtsteden: bestuurlijke commissie Vrijetijd

Van 10.30-12.30 uur in het gemeentehuis van Zwijndrecht

Op de agenda staan onder meer: Bewegwijzering fietspaden.

Drechtsteden: bestuurlijke commissie Groen, Water en Milieu

Van 10.30-12.30 uur in het gemeentehuis van Zwijndrecht

Op de agenda staan onder meer: de monitor milieu en leefomgevingskwaliteit Drechtsteden 2002.

Drechtsteden: bestuurlijke commissie Sociaal Beleid

Van 15.00-17.00 uur in het gemeentehuis van Zwijndrecht

Op de agenda staan onder meer: de samenwerking met belangenorganisaties bij het opstellen van de regionale sociale visie.