Ingezonden persbericht

Buyitdirect.com N.V. behaalt ISO 9002 certificatie

HOOFDDORP, 20030506 -- Sinds 5 mei 2003, precies 4 jaar na de lancering van buyitdirect.com N.V. is buyitdirect.com ISO 9002 gecertificeerd. De officiële uitreiking van het certificaat heeft gisterochtend bij het bedrijf in Hoofddorp plaatsgevonden.

Volgens Ernst Graaff, Operationeel Directeur van buyitdirect.com, is de certificering binnen sneltreinvaart rond gekomen. "Het proces is gestart in januari van dit jaar en binnen slechts 4 maanden hebben wij de certificatie toegekend gekregen. In de afgelopen jaren is veel energie gestoken in het vastleggen van werkwijzen en bedrijfsprocessen, vooral ook omdat deze altijd in verband stonden met de e-business technologie waarop de website buyitdirect.com werkt. Hierdoor is de certificering soepel verlopen. Alle medewerkers en afdelingen zijn betrokken geweest bij het kwaliteitssysteem en de certificering vormt dan ook de kroon op het werk: uiteindelijk moet iedereen binnen de organisatie met trots kunnen zeggen dat zij hebben meegewerkt aan het verkrijgen van het certificaat."

Buyitdirect.com is momenteel de enige on-line partij die voldoet aan de ISO 9002 kwaliteitsnorm. Voor de klanten van buyitdirect.com heeft de toekenning van het ISO 9002 certificaat zeker voordelen. Het geeft zowel de nieuwe als bestaande klanten de zekerheid dat zij met een erkend en absoluut betrouwbaar bedrijf zaken zullen gaan doen. Daarnaast kan buyitdirect.com in trajecten van openbare aanbestedingen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Over buyitdirect.com N.V.
Buyitdirect.com N.V. is een E-business site waar sinds 1999 integratie en klantvriendelijkheid centraal staan. Door de directe koppeling met de voorraadsystemen van een groeiend aantal distributeurs op PC gebied, ontstaat een virtueel magazijn van ruim 120.000 computerartikelen van alle grote fabrikanten. Buyitdirect.com richt zich exclusief op de zakelijke markt en opereert zeer sterk in het MKB segment.