Gemeente Maassluis

Persberichten

28-4-2003

Wijzigingen rondom Bevrijdingsdag

Op maandag 5 mei (Bevrijdingsdag) wordt er geen huisvuil ingezameld door de gemeentelijke reinigingsdienst van Maassluis. Er treden in verband met deze feestdag enkele wijzigingen op in het gebruikelijke inzamelschema van de minicontainers voor huishoudelijk afval en het bedrijfsafval. De wijzigingen zijn als volgt:

de minicontainers die normaal gesproken op maandag 5 mei zouden worden geleegd worden nu dinsdag 6 mei geleegd.

de minicontainers en de containers van bedrijven en instellingen die normaal op dinsdag 6 mei zouden worden geleegd, worden nu op woensdag 7 mei geleegd. Ook het papier en karton bij bedrijven wordt op woensdag 7 mei ingezameld.

De bewoners van de wijken waar normaal gesproken op maandag, en dinsdag de mini-containers worden geledigd, worden verzocht rekening te houden met deze wijzigingen. De minicontainers van de woensdag wijken worden gewoon op woensdag geledigd. De reinigingsdienst kan in verband met het gewijzigde inzamelschema wat eerder langs komen dan men gewend is. De minicontainers moeten dan ook tijdig worden buitengezet.

Stadhuis en Milieustraat gesloten
Het stadhuis aan de Koningshoek en de Milieustraat aan de Heldringstraat 6 zijn op maandag 5 mei gesloten voor het publiek. De Milieustraat is normaal gesproken geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Inwoners van Maassluis kunnen hier terecht om verschillende soorten afval (gratis) gescheiden in te leveren.