Ingezonden persbericht

Persbericht

5 mei 2003

Kennismanagement essentieel voor juridische sector, zeggen CIO s

~ 67% van de firma's wil oplossing in 2004 geïmplementeerd hebben ~

Kennismanagement wordt steeds meer als de topprioriteit voor juridische firma's gezien. Volgens een onderzoek van iManage zal bijna 70% van de CIOs binnen twaalf maanden een oplossing voor verbeterde samenwerking ten aanzien van cliëntinformatie en 'best practice' invoeren.

iManage voerde het onderzoek uit onder CIO s van 's werelds beste advocatenkantoren die aanwezig waren op een CIO wereldconferentie. De uitkomsten lieten een duidelijke trend zien van management van standaarddocumenten naar complete centrale samenwerking bij zaken. Een centrale samenwerkingsoplossing geeft advocaten de mogelijkheid alle documenten, gebeurtenissen, acties en contacten voor iedere individuele cliënt in een via het internet bereikbare, gecontroleerde en centraal geregelde omgeving te bekijken.

De mogelijkheid om informatie over zaken te delen is belangrijk aangezien concurrentie in de markt toeneemt en advocaten meer onder tijdsdruk staan. Een portal voor centrale samenwerking geeft advocaten en cliënten de mogelijkheid om op welk tijdstip of welke plaats dan ook, toegang tot actuele informatie te verkrijgen. Het betekent dat mensen zich binnen enkele uren in plaats van dagen van een zaak op de hoogte kunnen stellen.

"Management van documenten heeft de manier hoe we werken veranderd, maar juridische firma's moeten nu de lange termijn in ogenschouw nemen," zei Kevin Connell, IT directeur bij Masons, een Europees advocatenkantoor. "Hoe meer we onze communicatie kunnen verbeteren en zowel intern als extern samenwerken, des te beter de service is die we onze klanten kunnen bieden. Doordat de technologie van iManage onze bestaande systemen ondersteunt kunnen we precies zo'n soort van geïntegreerde benadering bereiken."

"De uitkomst van ons CIO onderzoek benadrukt het belang om naar klanten te luisteren en aan hun wensen te voldoen. Het laat ook zien dat we de verwachtingen kunnen overtreffen door in contact te blijven met de sector om toekomstige behoeftes en trends te voorspellen," zei Mahmood Panjwani, president en CEO van iManage. "We hebben met onze huidige oplossingen voor centrale samenwerking hierop al ingespeeld en we zullen met het verder ontwikkelen van ons product, de klant voorop blijven stellen."

Voor verder informatie over iManage, kunt u een bezoek brengen aan de LEWIS Virtual Press Room op http://www.lewisvpr.com/clients/imanage.html

(364 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over iManage Inc.
iManage, Inc. met hoofdkantoor in Foster City, Californië, is marktleider in collaborative content management software die bedrijven in staat stelt om belangrijke bedrijfscontent te verwerken en in de hele organisatie uit te wisselen. iManage WorkSite biedt document management, collaboration, workflow en kennismanagement, allemaal via een geïntegreerde portal in één enkele geïntegreerde internetoplossing. De oplossing zorgt voor aanzienlijke verbeteringen in de communicatie en de efficiëntie van processen en een snellere reactietijd en ROI. Meer dan 500.000 professionals in 1.200 bedrijven hebben de iManage WorkSite in gebruik.

Trademark Notice: iManage, the iManage logo, WorkTeam, WorkDocs, and WorkPortal are registered trademarks of iManage, Inc. iManage WorkSite, iManage WorkKnowledge, iManage MailSite, DeskSite and WorkRoute are trademarks of iManage, Inc.

Voor fotografie, een interview of andere informatie, kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven (LEWIS Communications) Tel: 040 235 46 00Fax: 040 235 46 01
E-mail: yvonnev@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie, kunt u contact opnemen met Sharon Forder bij iManage Tel: +44 (0) 1483 549 040
Email: sforder@imanage.comhttp://www.imanage.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com