Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-05-2003 Persberichten district Eemland zuid, 10.30 uur

Illegaal in de trein

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een man aangehouden omdat hij mogelijk illegaal in Nederland verblijft. Omstreeks 09.40 uur werd een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gecontroleerd in een trein bij het station in Amersfoort. De controleur merkte dat de man geen geldig vervoersbewijs had en twijfelde aan zijn persoonsgegevens. De man werd aangehouden door de politie en ingesloten. Zeer vermoedelijk verblijft de man illegaal in ons land.

Busje tegen omheining

AMERSFOORT- Op zaterdagochtend reed een busje een omheining in een tuin omver. Omstreeks 11.30 uur kreeg de politie de melding dat een bestuurder van een bestelbus een omheining en een boompje aan de Liendertseweg omver had gereden. De bestuurder was na de aanrijding gevlucht. In de omgeving werd de man helaas niet meer aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de bestelbus als gestolen stond opgegeven. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aanrijding letsel

AMERSFOORT- Op zondagochtend vond er een aanrijding plaats waarbij een man gewond raakte. Omstreeks 11.50 uur reed een 35-jarige automobilist uit Almere-buiten over de Stichtse Rotonde en wilde de Utrechtseweg oversteken. Hij gaf hier geen voorrang aan een 67-jarige automobilist uit Zeist en een aanrijding ontstond. Door de aanrijding klaagde de 67-jarige man over pijn in zijn borst en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De 35-jarige man raakte niet gewond.