Ingezonden persbericht


Persbericht

TravelPlanet.NL breidt aanbod stedenreizen flink uit

Schiphol-Rijk, 5 mei

Internetreisorganisatie TravelPlanet.NL biedt sinds 1 april het aanbod van Panta Reizen. De StedenTrips zijn te boeken op www.TravelPlanet.NL. Ze worden direct op beschikbaarheid gecontroleerd en zijn direct uit voorraad online te boeken. TravelPlanet.NL breidt hiermee haar stedenaanbod op diverse bestemmingen wereldwijd fors uit.

Over Panta Reizen
Panta Reizen maakt deel uit van de World of TUI en is stedenspecialist van Nederland. Al 20 jaar biedt Panta Reizen stedenreizen aan naar talloze Europese en intercontinentale bestemmingen. Dit jaar kan de klant kiezen uit totaal 57 bestemmingen. Panta Reizen legt het accent op kwaliteit. Het aanbod concentreert zich op 3, 4 en 5-sterren hotels met een centrale ligging en een optimale prijs-kwaliteitverhouding Sommige hotels hebben speciale labels meegekregen: karakter, design en topline. Met haar stedenproduct richt Panta Reizen zich vooral op de stedenreiziger die een uitstekend hotel zoekt voor een prima prijs.

Over TravelPlanet.NL
TravelPlanet.NL is een onderdeel van ATP Online. TravelPlanet.NL heeft samenwerkingsverbanden met onder meer ATP, Planet Media Group (100% dochter van KPN), Etos, TPG, Ski Atlas, Marco Polo, Weeronline en Travel Unie Nederland, de grootste reisorganisatie van Nederland. TravelPlanet.NL biedt meer dan 10.000 van de meest gevraagde vakantiereizen en achtergrondinformatie over deze reisbestemmingen. Noot voor de redactie,