Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 5-05-2003 Mediaberichten maandag 5 mei (12.00 uur)

Strobalen in brand gestoken

WELL Zon 70 balen stro zijn zondagmorgen verbrand. Brandweer en politie vermoeden dat het stro opzettelijk is aangestoken. Rond 7 uur s morgens zag de 30-jarige eigenaar van het stro dat het in brand stond. De balen lagen langs de Oude Baan. Hoe groot de schade is, is nog niet bekend. De brandweer heeft de balen uit elkaar getrokken en geblust.

Diefstal auto bij woninginbraak

VENRAY In de nacht van zaterdag op zondag is er bij een inbraak in een woning aan de Isabellahof de auto van de 47-jarige bewoner gestolen. Inbrekers kwamen het huis binnen door een raam open te breken. Binnen werden een fototoestel en mobiele telefoons gestolen. Samen met de autosleutels van de bijna nieuwe Mercedes Benz.

Bromfietser zonder helm: hersenschudding

ROERMOND Een 30-jarige bromfietser uit Herkenbosch heeft zondagmiddag een hersenschudding opgelopen toen hij achter op een auto reed. Volgens getuigen was de man roekeloos aan het rond rijden geweest en leek het of hij een show aan het geven was. Daarbij reed hij op de Godsweerdersingel achter op de auto van een 30-jarige man uit Reuver. Bij de valpartij die volgde liep de bromfietser een hersenschudding op. Hij is opgenomen in het ziekenhuis. Daar is van hem een bloedproef genomen omdat de politie hem ook verdenkt van het rijden onder invloed.