AutoRai

5-5-2003

Spetterend vakantie voordeel op de Sirion en Young RV bij Daihatsu.

Tot en met 16 juni valt er met de modellen Sirion en Young RV veel voordeel te behalen. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst 2.800 euro.

De klant krijgt in genoemde periode gratis een heel pakket extras. Zowel de Sirion als de Young RV wordt in genoemde periode standaard uitgevoerd met een professioneel VDO Dayton navigatiesysteem t.w.v.
1.499 euro, zijbeschermstrips, zonnedak, achteruitrijsensor, antislipmatje voor op het dashboard en bandenspanningsindicatoren. Als klap op de vuurpijl krijgt de klant op de Young RV ook nog eens een set lichtmetalen velgen gratis.

Aangezien de actie maar een beperkte looptijd heeft, van 1 mei tot en met 16 juni, is het dus zeer de moeite waard om snel de Daihatsu dealer met een bezoekje te vereren.

Wie voor een laag maandbedrag zorgeloos elke drie jaar in een nieuwe auto wil rijden, heeft Daihatsu het Golden Car Plan (zonder aanbetaling en zonder slottermijn). Zorgeloos betekent hier ook daadwerkelijk zorgeloos, want alle Daihatsus worden conform de hoge kwaliteitsstandaards nog steeds in Japan gefabriceerd en hebben dan ook drie jaar fabrieksgarantie. De Daihatsu Autopolis zorgt ervoor dat de verzekeringspremies voor Daihatsu eigenaren zeer laag zijn met daarbij een uitgebreid dekkingspakket. De Daihatsu dealer geeft graag meer informatie. De actie geldt voor aankopen tot en met 16 juni 2003 en alleen op in die periode uit voorraad leverbare modellen.