Politie Gelderland-Zuid


+ Korpsstaf











Datum Maandag 5 mei 2003

Van / afdeling Communicatie


Regionaal Persbericht



District Stad Nijmegen

Diefstal auto
Van vrijdag op zondag is vanaf de Bloemerhof een grijze Volkswagen Golf met kenteken TJ-41-XH gestolen. Een 41-jarige vrouw deed aangifte.
In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de Nassausingel een rode Volkswagen Polo met kenteken LEV-KG-82 gestolen. Een 47-jarige man uit Leverkussen deed aangifte.
In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de Van Diemerbroeckstraat een witte Hyundai H100 met kenteken VR-NN-74 gestolen. Een 45-jarige man uit Ooij deed aangifte.


District Twee Stromenland

Verkeersongeval

Vannacht heeft zich op De Koekoek in Druten een verkeersongeval voorgedaan. Een 29-jarige man uit Druten reed over de Koekoek in de richting van de Scharenburg. Hij had zijn voertuig niet voortdurend onder controle. Hij botste tegen een lantaarnpaal en vervolgens tegen een boom. Hij is met nek- en hoofdletsel overgebracht naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen.

Diefstal auto

In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de Gladiolenstraat in Malden een blauw/grijze Opel Ascona met kenteken XB-46-YH getsolen. Een 51-jarige man deed aangifte.

District De Waarden

Diefstal auto

In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Akelei in Culemborg een rode Audi met kenteken 47-DH-ZL gestolen. Een 49-jarige vrouw uit Culemborg deed aangifte.

Beroving

Zondagavond werd een 62-jarige vrouw uit Deil op de Deilseweg in Geldermalsen beroofd van haar tas. Zij liep ter hoogte van de Rooseveld van de Venlaan toen zij plotseling voelde dat een man met een ruk haar tas afpakte. De man sprong vervolgens in een donkere auto die gereed stond in de Rooseveld van de Venlaan. De politie zoek getuigen van dit incident.

Mishandeling

Een 23-jarige man uit Eck en Wiel is vannacht gewond geraakt op een camping in Kesteren. De man is vermoedelijk gestoken met een mes. De precieze toedracht is nog onduidelijk. De politie heeft na aanleiding van het incident een 17-jarige vrouw uit Utrecht en een 16-jarige man uit Den Haag aangehouden.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een auto die betrokken is geweest bij een ongeval dat zaterdag 3 mei heeft plaatsgevonden op de Lingedijk in Wadeoijen. Bij het ongeval is een 68-jarige fietser gewond geraakt. Bij het ongeval waren verschillende auto's betrokken. Zo ook een witte Fiat Panda of witte Seat Marbella. Deze auto is vermoedelijk doorgereden en de politie zou graag in contact komen met de bestuurder van deze auto of met getuigen die meer weten van het onegval en de betrokkenheid van de auto.




Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --