Ingezonden persbericht

Persbericht

Frits Bussemaker versterkt Staffware BV

Alkmaar, 5 mei 2003 - - Bij de Nederlandse vestiging van Staffware, de marktleider in onafhankelijke Business Process Management (BPM) oplossingen, is met ingang van 1 maart jongstleden Frits Bussemaker in dienst getreden. Bussemaker is aangetrokken als Marketing & Alliance Manager voor Staffware Nederland.

Frits Bussemaker (39) is sinds 1988 werkzaam in de ICT-sector. Hij heeft verschillende sales (management)-, alliance- en marketingfuncties bekleed, onder meer bij Logica en Cambridge Technology Partners. Tevens is hij oprichter en voorzitter van de Nederlandse tak van de ASAP (www.strategic-alliances.org).

De aanstelling van Bussemaker is geheel in lijn met de groeistrategie van Staffware BV. Bussemaker wordt in zijn functie ondersteund door Iris Bruinink (26) die sinds 1 december 2002 werkzaam is bij Staffware BV en verantwoordelijk is voor alle marcom-activiteiten. Bussemaker volgt Ferrie Roelfzema op, die zich vanaf heden als Business Development Manager gaat bezighouden met de operationele ondersteuning van het Staffware salesmanagement.

Bussemaker zegt: "Analisten zoals Gartner en Forrester noemen Staffware als een wereldwijde marktleider van BPM-oplossingen. Dit heeft mij overtuigd om bij Staffware Nederland te komen werken. Ik ga mijn marketing- en alliance-ervaring inzetten om dit jaar Staffware te positioneren als dé 'Thought Leader' van BPM, met als doelstelling om binnen drie jaar de huidige omzet te verdubbelen."

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5120728, http://www.staffware.com

Over Staffware
Door de kracht van haar producten en haar klantgerichtheid heeft Staffware, met ruim 2 miljoen gebruikers wereldwijd, een goede reputatie opgebouwd. De organisatie is de afgelopen zes jaar vertienvoudigd en heeft nu meer dan 350 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in zestien landen. Mede dankzij het uitgebreide partnernetwerk bestrijkt Staffware wereldwijd de belangrijkste business regio's. Staffware is oprichter en marktleider van de business process management- en workflowmarkt. Staffware levert op dit gebied al ruim vijftien jaar toonaangevende technologie en oplossingen aan meer dan 5.000 klanten in alle grote industriesectoren waaronder commerciële organisaties, het bank- en verzekeringswezen, telecom, nutsvoorziening en overheid. Staffware-applicaties worden binnen een zeer kort tijdsbestek ontwikkeld en volledig op maat gemaakt.

De Staffware Process Suite levert een complete set tools voor het omzetten en stroomlijnen van processen en taken binnen een organisatie. De tools zijn interoperabel en tevens beschikbaar op een brede reeks technologieplatformen. De Staffware-technologie maakt eveneens het automatiseren en integreren van de activiteiten van klanten, partners, leveranciers en tussenpersonen eenvoudiger en effectiever. De Staffware Process Suite voorziet in toonaangevende BPM-technologieën die de basis vormen voor hogere kostenbesparingen, hogere productiviteit, verbeterde klantenservice, groter concurrentievoordeel en het opvolgen van wets-, industrie- en managementvoorschriften.

In onafhankelijke performance assessments door Doculabs Inc. en Yphise is aangetoond dat de Staffware iProcess Engine (iPE) in staat is niet eerder gerealiseerde niveaus van bedrijfskritische transactievolumes te kunnen verwerken. De Staffware iPE is een core component van de Staffware Process Suite. De resultaten zijn gebaseerd op de hoge doorvoersnelheid van gegevenstransacties, de ondersteuning van een zeer groot aantal gebruikers en het vermogen om te allen tijde op de juiste wijze te blijven werken (embedded resilience). Hiermee heeft de Staffware Process Suite een nieuwe standaard gedefinieerd voor Business Process Management tussen mensen, tussen verschillende systemen, en tussen mensen en systemen. Nadere informatie over Staffware is beschikbaar op: www.staffware.com.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


- - - - - - - - - - - - - -
INFLUX PR-/Pers- (advies) Bureau - Deventerstraat 81 - NL - 7322 JL Apeldoorn. Tel.: +31 - 55 - 366 3034 / Fax: +31 - 55 - 360 2661 / E-mail: PRInflux@cs.com Http://www.Influx-pr.com