AXA Verzekeringen

Samenwerking AXA met inkoopcombinatie ATP Hypotheken

5 mei 2003

AXA is vanaf heden een samenwerkingsverband aangegaan met ATP Hypotheken (Houten). Larry van der Schoor (directie AXA Verzekeringen B.V.): "ATP streeft, net als AXA, naar een hoogstaand serviceniveau, dus daarin hebben we elkaar gevonden. AXA kan op deze manier zijn hypotheken (en gerelateerde producten) extra onder de aandacht brengen van de adviseurs en ATP breidt het aanbod aan/de keuze voor het intermediair uit. De afspraken op het gebied van service, provisie en premie moeten leiden tot extra commercieel succes voor alle partijen: ATP, de tussenpersoon en AXA."

AXA en ATP

De samenwerking tussen AXA en ATP Hypotheken is voor het intermediair met name interessant omdat hij naast de uitstekende provisie op het hypotheekgeld tevens 4% over de Premie x Duur van de AXA-polis ontvangt. Door deze samenwerking heeft de tussenpersoon een voorsprong op zijn concurrenten, ook vanwege de volgende voordelen:
* Lage hypotheekrente via ATP Hypotheken

* Lage premie via AXA

* Uitstekende hypotheek- en verzekeringsvoorwaarden
* Offertes binnen 24 uur

* Uitstekende provisieregeling

* Makkelijke verwerking door geavanceerde internettoepassingen
* Goede informatievoorziening voor de klant op www.axa.nl
* Goede informatievoorziening voor de adviseur op www.atphypotheken.nl en AXA Supportweb.

* Eenvoudige offerteprogrammatuur

Over ATP Hypotheken

ATP Hypotheken is een inkoopcombinatie op het gebied van hypotheken. Zij heeft tot doel het ondersteunen van intermediairs bij het realiseren van omzet. Enerzijds wordt dit doel gerealiseerd door de gezamenlijke inkoop van hypotheken en de daarbij behorende kapitaalverzekeringen, anderzijds door het maken van goede afspraken met banken en verzekeraars over het leveren van offertes, polissen, rentes en provisies. ATP Hypotheken beschikt over diverse volmachten op het gebied van hypotheken en kan mede daardoor zorgen voor optimale processen m.b.t. aanvragen en afronden van hypotheken. Jeroen Oversteegen en Larry van der Schoor

Foto:
Jeroen Oversteegen ATP Hypotheken (l), Larry van der Schoor AXA (r).