Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Tilburg (5/5)

Tilburg, 5 mei 2003

Openstaande geldboete
TILBURG: De politie hield op zondag 4 mei omstreeks 16.30 uur op het Wagnerplein, tijdens de braderie, een 40-jarige inwoner van Tilburg aan. De man liep dronken midden op de weg. Toen de politie hier iets van wilde zeggen, stak de man zijn middelvinger op. De man is onder verzet aangehouden. Op het bureau bleek dat de man nog een geldboete moest betalen.

Baldadige jeugd opgepakt
TILBURG: Bij de politie kwam zondag 4 mei omstreeks 16.30 uur de melding binnen dat op het industrieterrein aan de Albionstraat vernielingen zouden worden gepleegd. Na onderzoek door de politie bleek dat drie minderjarigen op het bedrijfsterrein waren geweest en daar met een vorkheftruck diverse vernielingen hadden gepleegd. De drie jongens zijn aangehouden.

Dronken achter het stuur
TILBURG: Op de Torentjeshoeve hield de politie in de nacht van zondag 4 mei op maandag 5 mei omstreeks 02.20 uur een 40-jarige inwoner van Tilburg aan die teveel gedronken had. De man was met zijn rode Volkwagen Golf in een sloot gereden. De man weigerde alle medewerking. Op het bureau bleek dat hij nog een rij-ontzegging had tot 10 mei 2003.

Dronken bestuurder
TILBURG: De politie heeft in de nacht van zondag 4 mei op maandag 5 mei omstreeks 03.15 uur op de Bredaseweg een 43-jarige inwoner van Tilburg aangehouden die teveel gedronken had. Op het bureau blies de man 315 ug/l. Aan deze persoon is een dagvaarding uitgereikt. Tevens kreeg de man een rijverbod van twee uur.

Inbraak pompstation
OISTERWIJK: Er is ingebroken in een pompstation aan de Gemullehoekenweg in de nacht van 5 mei. Er is een groot aantal sigaretten weggenomen.

Aan de wandel met gestolen fiets
TILBURG: Op de Langendijk hield de politie een 18-jarige inwoner van Tilburg aan. Hij droeg een fiets op zijn nek. Toen hij de politie zag, gooide hij de fiets op de grond en liep hard weg. De man is aangehouden, hij bekende de fiets gestolen te hebben.

Bron: Connie Polak