Ingezonden persbericht


Persbericht

Adapter inruilactie iWay

Amstelveen, 5 mei 2003 - iWay Software is een omruilactie gestart die gebruikers van adapters van Neon Systems, Attunity, Actional, Taviz, en Striva Software de mogelijkheid biedt deze in te ruilen voor het iWay Universal Adapter Framework. Dit is een uitgebreide en volledig geïntegreerde suite van meer dan 200 data-, applicatie- en technologieadapters. Adapters zijn softwaretoepassingen die ervoor zorgen dat informatiesystemen met elkaar kunnen praten en data kunnen uitwisselen. De overstap naar een iWay configuratie geeft een waardevermeerdering van meer dan 50 procent ten opzichte van hun huidige producten.

"Bedrijven hebben om tactische redenen geïnvesteerd in afzonderlijke adapterproducten. Nu staan ze voor het probleem dat ze beschikken over beperkte toepassingen die niet goed zijn in te passen in een architectuur voor bedrijfsbrede integratie," zegt Maarten Spijkers Marketing Manager iWay Software. "Daar komt nog bij dat veel van de aanbieders van adapters in financiële problemen verkeren of zich moeten aansluiten bij andere bedrijven om te overleven. Klanten en hun investeringen lopen daardoor risico. Wij zijn er stellig van overtuigd dat onze inruilactie het onze klanten gemakkelijker maakt over te stappen op een completer adapteraanbod.

Kijk voor meer informatie over het iWay Adapter trade-In Programma op www.iwaysoftware.com/stepup.

iWay Software
iWay Software, een dochterbedrijf van Information Builders, is marktleider in middleware die e-business initiatieven versnelt door de snelle integratie van complexe systemen. Met functionaliteit voor het integreren van systemen in real-time, near real-time of volgens tijdschema, biedt iWay een complete, herbruikbare infrastructuur voor EAI, B2B, e-commerce en mobile business. iWay s ervaring met complexe informatiesystemen heeft geleid tot de ontwikkeling van kant-en-klare intelligente adapters voor het aansluiten van meer dan 200 standaardapplicaties, transactiessystemen, legacy data, relationele databases en e-business formats, zonder dat er softwarecode hoeft te worden geschreven. De oplossingen van iWay Software zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de tijd, kosten, inspanningen en risico s van integratieprojecten in bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.iWaysoftware.com.

Perscontacten:

Marianne Jelgerhuis

Information Builders

+31 (0)20 456 33 67

marianne.jelgerhuis@ibi.nl

Theo Loth

Loth Content & Consultancy

+31 (0)652 322 210

theo.loth@loth.nl