Politie Zeeland



O-2998-2003 AANHOUDINGEN


Twee inwoners uit Hilversum, een 21-jarige vrouw en een 26-jarige man, zijn respectievelijk zondagavond en maandagmiddag aangehouden i.v.m. diefstal.
Beiden hielden zich zondag tussen 17.30 uur en 19.30 uur verdacht op in de jachthaven van Sint Annaland waarbij ze over de steigers liepen zonder zich te melden bij de havenmeester. De man bleek 12 stroomkasten/geldkasten te hebben opengebroken en het geld wat er in zat te hebben weggenomen. Toen dit door omstanders werd ontdekt, trachtten ze beide personen aan te houden maar de man zag kans te ontkomen. De vrouw werd overgedragen aan de politie. Naar aanleiding van haar verklaring kon maandagmiddag de 26-jarige man alsnog worden aangehouden. Beiden zijn in verzekering gesteld. Hoeveel geld er uit de kasten is weggenomen is niet bekend.



O-2999-2003 DIEFSTAL UIT KEET


Op een parkeerplaats aan de Schelphoek te Serooskerke (S) is tussen vrijdagmiddag en maandagmorgen ingebroken in een schaftkeet.
De toegang tot de keet werd geforceerd en er werden diverse goederen weggenomen t.w.v. een paar honderd euro waaronder gereedschap, huishoudelijke artikelen en drukwerk. Braakschade is onbekend.



O-3000-2003 VERNIELINGEN AAN CARAVAN


Tussen zaterdagavond en maandagmorgen zijn vernielingen aangericht aan een caravan die stond geparkeerd op een oprit naast een woning aan de Mossellaan te Tholen.
Er werd een ruit vernield en een van de banden werd lek gestoken met een scherp voorwerp. Schade bedraagt een paar honderd euro.



Z-3001-2003 WONINGINBRAKEN


In de nacht van zondag/maandag is in Zuiddorpe ingebroken in twee woningen, bij twee andere woningen bleef het bij een inbraakpoging.
Er werd ingebroken in een woning aan de Yzermanstraat en de Romerswaalestraat. De buit bestond uit een gsm en een geldbedrag van een paar honderd euro. Bij een woning aan de Europastraat en een woning aan de Boekweitstraat bleef het bij een poging.