Politie Zeeland



O-3002-2003 ZAKKENROLLEN


Van een 54-jarige vrouw uit Goes is maandagmiddag in de C&A in haar woonplaats de portemonnee gerold.
De portemonnee, met daarin een tiental euro's en een bankpas, werd in een onbewaakt ogenblik weggenomen uit haar handtas.



Z-3003-2003 KOP/STAARTBOTSING


Op de N61 te Philippine vond maandagmiddag rond 14.15 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee personenauto's en een vrachtwagen. Twee inzittenden werden met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.
Een 38-jarige vrachtwagenchauffeur uit Terneuzen had te laat in de gaten dat de auto's voor hem afremden en botste achter op de auto van een 47-jarige Vlissinger. Door de klap van de aanrijding schoot deze auto door en botste achter op de auto van een 21-jarige Belg. De 47-jarige Vlissinger en zijn 46-jarige vrouw werden met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Alle voertuigen moesten worden weggesleept.



W-3004-2003 DIEFSTAL REGENPAK


Een 32-jarige Tilburger is maandagmiddag in het centrum van Vlissingen aangehouden voor diefstal van een regenpak.
De man had dezelfde morgen het regenpak weggenomen uit de fietstas van een fiets die stond bij de C1000 aan de Mercuriusweg te Vlissingen. Toen de eigenaresse 's middags in de stad liep, zag zij een onbekende man lopen in het gestolen regenpak. Hierop sprak zij agenten aan die de man aanhielden. De Tilburger werd na opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.



O-3005-2003 GRAFFITY


Twee Goesenaren van 19- en 23 jaar en een 19-jarige man uit Diemen zijn in de nacht van zondag/maandag in Goes aangehouden.
De mannen worden ervan verdacht op een terrein aan de Oosterschans te Goes een tweetal containers te hebben bespoten met graffity. Ze werden alle drie na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland