Politie Zeeland



O-3006-2003 BROMFIETSER TEN VAL NA UITWIJKMANOEUVRE


Een 16-jarige bromfietser uit Arnemuiden liep afgelopen donderdag een verbrijzelde elleboog op nadat hij moest uitwijken voor een personenauto en daarbij ten val kwam.
De jongen reed tussen 16.30 uur en 17.30 uur op zijn brommer over de Grintweg te Yerseke i.d.r.v. het station te Kruiningen toen hij in een bocht moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto en reed hierbij een droogstaande sloot in. De auto, vermoedelijk een grijze Mercedes of BMW, is doorgereden. De jongen moest worden opgenomen in het ziekenhuis, zijn brommer raakte flink beschadigd. De politie is op zoek naar eventuele getuigen van dit ongeval. (n.b. de bromfietser kon pas vandaag hiervan aangifte doen).



W-3007-2003 VERNIELINGEN AAN GEPARKEERDE AUTO' S


In de Prins Hendrikstraat te Middelburg zijn maandag tussen 07.00 uur en 14.00 uur vernielingen aangericht aan een bedrijfsauto en een personenauto.
Van beide voertuigen werden de achterlichten vernield. De voorkant van de bedrijfsauto was tevens bedekt met een laag zand. Schadebedrag is niet bekend.



Z-3008-2003 AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN VERKEERSBORD


Een 19-jarige Terneuzenaar is maandagavond op de N61 te Zaamslag met zijn auto tegen een verkeersbord gereden.
Hij had zijn aandacht even bij zijn radio en reed daardoor rechtdoor een vluchtheuvel op en kwam tot stilstand tegen een verkeersbord. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte beschadigd.



Z-3009-2003 TWEE OVERVALLEN IN ZEEUWSCH VLAANDEREN


Maandagavond werden in Zeeuwsch Vlaanderen twee overvallen gepleegd op winkels.
Een onbekende man kwam rond 18.20 uur een winkel aan de Kapellestraat te Sluis binnen. Een personeelslid moest onder bedreiging van een wapen de kassa leegmaken. De man ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag lopend vandoor in de richting van de Beestenmarkt.
Rond 20.00 uur werd een overval gepleegd in de Albert Heijn aan de Overdamstraat te Hulst. Ook hier moest het personeel onder bedreiging van een wapen geld afgeven aan een onbekende man. Voor zover zijn nog geen verdere gegevens bekend. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.





Politie Zeeland