Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 5-05-2003 3e persbericht van maandag 5 mei 2003

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man na vernieling aangehouden
Op de Antony van Leeuwenhoeklaan is maandag om 17.50 uur een 29-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man zou op de Van Swindenstraat enkele deuken in een geparkeerde auto hebben getrapt. De aanleiding tot de vernieling is niet bekend. De man is voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Man en vrouw aangehouden na vechten
Op de Snelliushof zijn maandag om 19.35 uur een 53-jarige vrouw en een 40-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Zij reden in een auto, de man zat achter het stuur. Op de Snelliushof reed hij met zijn auto tegen een geparkeerde auto. De 53-jarige eigenaar van de geraakte auto vroeg om opheldering maar de 40-jarige verdachte viel hem aan en begon met hem te vechten. De 53-jarige vrouw bemoeide zich er ook mee en begon ook te vechten. Het tweetal bedreigde de eigenaar van de auto en omstanders. De twee verdachten, die allebei gedronken hadden, zijn voor onderzoek ingesloten.

Valkenswaard: Handtas gestolen
Maandag tussen 14.00 en 14.30 uur is tijdens het winkelen de handtas van een 71-jarige Valkenswaardse vrouw gestolen. Zij was aan het winkelen in de Corridor en had de handtas in haar boodschappentas gedaan. Bij de kassa bemerkte zij de diefstal. In de tas zaten pasjes en ruim 100,=.