LogicaCMG



logicacmg LEVERT MMS OPLOSSING AAN SUN cellular OP DE FILLIPIJNEN

Mobiele operator Sun Cellular op de Fillipijnen breidt haar mobiele diensten uit met Multimedia Messaging (MMS)

6 mei 2003

LogicaCMG heeft vandaag bekendgemaakt dat zij een contract heeft gesloten met mobiele operator Sun Cellular op de Fillipijnen. Met deze overeenkomst biedt LogicaCMG aan Sun Cellular de mogelijkheid MMS diensten, inclusief foto's, geluid en video clips, te introduceren voor haar gebruikers. De nieuwe MMS diensten draaien op het Multimedia Messaging Service Centre (MMSC) van LogicaCMG.

Naast een MMSC levert LogicaCMG tevens een Short Message Service Centre (SMSC) en een Cell Broadcasting System (CBS) aan Sun Cellular. Hiermee verzekert LogicaCMG haar positie als belangrijkste leverancier van mobiele diensten aan Sun Cellular op de Filippijnen.

Charles Lim, GSM Business Unit Head van Digitel, het moederbedrijf van Sun Cellular, zei: "Wij hebben behoefte aan een partner die haar expertise op het gebied van mobiele diensten wereldwijd heeft bewezen. De marktleiderspositie van LogicaCMG en hun toewijding om onze business te begrijpen versterkt ons vertrouwen in deze samenwerking. De samenwerking met LogicaCMG helpt ons onze marktpositie te versterken als leverancier van mobiele diensten. Samen met LogicaCMG, zijn we van plan de toekomst van mobiele telecommunicatie vorm te geven."

De MMS oplossing van LogicaCMG voor Sun Cellular biedt de kwaliteit en schaalgrootte die nodig is voor optimale gebruiksvriendelijkheid. Onder het contract vallen naast de levering ook onderhoud en service voor alle geleverde LogicaCMG messaging oplossingen.

Frans Veen, chief executive officer van LogicaCMG Wireless Networks Asia: "Onze oplossingen stellen Sun Cellular in staat haar concurrentiepositie op de Fillipijnen te versterken en inkomsten te vergroten middels het breed dienstenportfolio welke zij op basis van de door ons geleverde oplossingen aan haar klanten zal aanbieden."

LogicaCMG heeft een wereldwijd MMS marktaandeel van meer dan 20 procent, met commercieel ingezette MMS oplossingen die worden gebruikt door meer dan 65 miljoen abonnees over de hele wereld. LogicaCMG is marktleider op het gebied van mobiele diensten, oplossingen leverend aan 250 top operators in de wereld in meer dan 70 landen. Deze oplossingen worden gebruikt door meer dan 500 miljoen actieve mobiele telefoonabonnees.



CMG