AutoRai

6-5-2003

Prijs Trekauto van het Jaar uitgereikt in Peugeot Experience

In april is de beste caravantrekker van het jaar gekozen. De jury koos uit 24 deelnemers de Peugeot 307 SW met 80 kW/ 110 pk dieselmotor en roetfilter (F.A.P.) tot overall winnaar van 2003. De 307 volgt daarmee de Honda Stream op die Trekauto van het Jaar 2002 was.

Op donderdag 1 mei is in het productinformatiecentrum Peugeot Experience te Breukelen de prijs Trekauto van het Jaar officieel door juryvoorzitter Aad van der Poel uitgereikt aan de heer Daniel Rollet, algemeen directeur van Peugeot Nederland N.V. In zijn inleidende speech gaf de juryvoorzitter aan dat de Peugeot 307 in al zijn carrosserievarianten populair is onder caravanbezitters. Daarnaast benadrukte Van der Poel dat de 307 1.6 automaat vorig jaar ook al goed scoorde in de verkiezing.

Naast enkele leden van de directie van Peugeot Nederland N.V. waren ook vrijwel alle juryleden van de Trekauto van het Jaar-verkiezing voor de prijsuitreiking aanwezig in de showroom van Peugeot Experience in Breukelen. Na de officiële overhandiging van prijs en oorkonde genoten de aanwezigen tussen de opgestelde 307 SWs nog van een hapje en een drankje.