Vertis


Vertis verzorgt workshop op ICT Zorg 2003

Op ICT Zorg 2003 verzorgt Vertis een workshop met de titel 'ICT als integraal onderdeel van de zorg'. Tijdens deze workshop - op dinsdag 6 mei in De Reehorst in Ede - gaat de heer Albert Beetsma in op het Open Zorg-concept.

Het Open Zorg-concept is een open technisch platform op basis van Oracle Portal waarop verschillende soorten informatie worden geïntegreerd. Medewerkers van GGZ kunnen dan via het intranet makkelijk de informatie opvragen die zij nodig hebben voor hun dagelijkse werk. De informatie wordt ontsloten via portlets, die standaard maar ook op maat gemaakt kunnen zijn. Volgens het Open Zorg-concept kunnen dan de voor een GGZ ontwikkelde componenten gedeeld worden met andere GGZs. Vertis treedt hierbij tussen de GGZs onderling als een soort makelaar van de verschillende componenten op. Hierdoor kunt u snel, stapsgewijs, eenvoudig en goedkoop uw informatievoorziening via intranet en internet verbeteren.

Kijk voor meer informatie over het programma van ICT Zorg 2003 op www.ictzorg.nl. Daar kunt u zich ook - gratis - aanmelden als bezoeker. Voor meer informatie over het Open Zorg-concept van Vertis kun u contact met ons opnemen via reactie@vertis.nl.