Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Extra gemeenteraadsvergadering op 6 mei ¦ Adviescommissie Straatnaamgeving ¦ Stukken voor de vergaderingen
Extra gemeenteraadsvergadering op 6 mei

Op dinsdag 6 mei a.s. om 20.00 uur vergadert de gemeenteraad van Leeuwarden in een extra vergadering over de volgende punten: 1. Vaststelling van het bestemmingsplan 'Leeuwarden-Zuid, fase A'. 2. Dorpennota gemeente Leeuwarden.
3. Uitvoering popmotie betreffende de overheveling van de subsidie voor popprogrammering van Stichting Westerkerk naar Stichting Het Podium.
4. Spreidingsplan Proloog.

Voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering vergaderen de leden van de commissies Bestuur & Middelen en Stadsontwikkeling in een gezamenlijke commissiebijeenkomst. De vergadering begint om 17.00 uur en eindigt uiterlijk om 19.30 uur.

Op de agenda staat:
1. Opening en mededelingen
2. Samenwerkingsovereenkomst De Zuidlanden 3. Sluiting

Beide vergaderingen vinden plaats in het FEC Expocentrum (Heliconweg 56).

De agendas voor de vergaderingen van 6 mei zijn beschikbaar vanaf 28 april a.s.. De bijbehorende stukken liggen vanaf die dag ter inzage bij de balie van het stadskantoor. Het stadskantoor kunt u vinden aan de Oldehoofsterkerkhof 2, te Leeuwarden en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-16.00 uur.

Aanmelden voor de commissievergadering Indien u alleen aanwezig wilt zijn bij de commissievergadering, hoeft u u niet aan te melden. Indien u gebruik wil maken van de mogelijkheid om in te spreken, vraagt u dit dan aan bij de commissiegriffier, mw. J. Veninga (058-233 23 72). Aanmelden kan tot 6 mei, 12.00 uur.