Amsterdam Oud Zuid


Ferdinand Bolstraat gestremd

OMLEIDING VAN TRAM 24, en 25, NACHTBUS 74, FIETS- EN AUTOVERKEER

Vanaf 6 mei is de Ferdinand Bolstraat tussen de Albert Cuypstraat en de Ceintuurbaan gestremd en worden tram 24 en 25 en nachtbus 74 omgeleid in verband met de aanleg van de Noord/Zuidlijn. Ook voor fietsers en autoverkeer zijn er omleidingen. Deze situatie duurt ongeveer anderhalf jaar.

Omleidingsroutes tram 24 en 25:

Tram 24: komend vanaf de Vijzelstraat via de Albert Cuypstraat - Ruysdaelstraat - Joh. Vermeerstraat - Joh. Vermeerplein - Gabr. Metsustraat -Museumplein -Van Baerlestraat naar de J.M. Coenenstraat en vervolgt de eigen route naar de Stadionweg.

Tram 25: komend van de Vijzelstraat via het Weteringcircuit - Weteringschans - Frederiksplein - Westeinde- Van Woustraat - Ceintuurbaan - Sarphatipark - Ceintuurbaan naar de Ferdinand Bolstraat en vervolgt de eigen route naar de President Kennedylaan.

De nieuwe route van nachtbus 74 is:
vanaf de kruising Ceintuurbaan / Ferdinand Bolstraat via de Ceintuurbaan - Hobbemakade en vervolgt de eigen route naar busstation Amstelveen.

De omleidingen voor auto- en fietsverkeer zijn met borden aangegeven.

De winkels in de Ferdinand Bolstraat en de Albert Cuypmarkt zijn tijdens de werkzaamheden goed te bereiken.

Meer weten?
Voor vragen en opmerkingen over de Noord/Zuidlijn en de werkzaamheden in de Pijp kunt u terecht bij het Informatiepunt Noord/Zuidlijn, telefoon 020 - 470 40 70. Ook is het mogelijk vragen te mailen aan het Informatiepunt via het volgende adres:
info.noordzuidlijn@ivv.amsterdam.nl

Of kijk op de websites www.noordzuidlijn.amsterdam.nl of www.gvb.nl (voor informatie over de tram).

Klik hier voor de pagina Meest gestelde vragen Noord/Zuidlijn