Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed

Handige SMS dienst voor huizenzoekers!

VBO Makelaars introduceert een nieuwe SMS dienst genaamd SMSHome. SMSHome is een informatiesysteem waarmee u met uw mobiele telefoon direct informatie kunt opvragen over woningen die te koop staan bij VBO Makelaars.

SMSHome werkt eenvoudig. De makelaar voorziet woningen die te koop staan van een code (bijvoorbeeld: VBOVAST) en toont deze code op het verkoopbord bij het huis. U kunt deze code intoetsen op uw mobiele telefoon en een sms sturen naar telefoonnummer 4040. Stelt u zich eens voor; u loopt langs een huis waarin u bent geĂŻnteresseerd en u wilt meer weten. Met SMSHome ontvangt u aanvullende informatie terwijl u nog voor het huis staat.

U kunt dus 24 uur per dag, 7 dagen per week van nuttige informatie worden voorzien. Op de display van uw mobiele telefoon ziet u binnen 30 seconden in welk jaar de woning gebouwd is, wat de vraagprijs is, hoeveel kamers de woning heeft en wat het aantal m3 is! U hoeft dus niet meer te wachten tot de openingstijden van de VBO Makelaar en u hoeft ook niet eerst te kijken op de website van de VBO (www.vbo.nl).

Natuurlijk wordt in de SMS ook het telefoonnummer van de makelaar vermeld, zodat u eventueel een afspraak voor een bezichtiging kunt maken. U betaalt 0,70 eurocent per huis waarover u meer informatie wenst.

Tot eind 2003 is SMSHome exclusief beschikbaar voor VBO Makelaars.

Bron : VBO
Datum : 29 april 2003