Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland




* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.
* District Noordwest Veluwe

Nadere informatie:
Politievoorlichter Bert Top



P E R S B E R I C H T E N


POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE

dinsdag 6 mei 2003

Nunspeet- doorrijden na aanrijding

Een 36-jarige man uit Nunspeet deed aangifte van doorrijden na aanrijding. Op 5 mei had hij zijn blauwe Ford Scorpio omstreeks 12.50 uur geparkeerd op een parkeerplaats aan de Waterweg. Toen hij om 13.00 uur terugkwam bij zijn auto zag hij dat zijn auto was aangereden.Hierdoor was zijn linker koplamp vernield en het spatbord bekrast. Getuigen worden verzocht contact op nemen met de politie Nunspeet. 0900-8844.





Nunspeet-diefstal uit auto


Een 28-jarige man uit Nunspeet deed aangifte van inbraak in zijn auto welke hij in de nacht van 4 op 5 me i had geparkeerd op een parkeerplaats aan de Laan. Het linkerportierslot was geforceerd. Weggenomen was een bakje snoep.



Nunspeet- diefstal uit auto

Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht deed aangifte van inbraak in haar auto welke zij op 5 mei had geparkeerd aan de Van Petersom Ramringweg. Bij terugkomst bleek dat het linker achterraam was ingegooid. Een schoudertas was van de achterbank weggenomen.


Nunspeet- vernieling auto

Een 35-jarige man uit Hulshorst deed aangifte van vernieling van zijn auto. Deze had hij op 5 mei geparkeerd aan de Mackaystraat. Toen hij de volgende dag terugkwam bij zijn auto was zijn auto rondom bekrast, de voorbanden waren lekgestoken, de ruitenwissers kromgebogen, radioantenne afgebroken en de buitenspiegels uit zijn stand gezet. Schadebedrag niet bekend.

Vaassen- diefstal auto
Een 29-jarige man uit Vaassen deed aangifte van diefstal van zijn donkerblauwe Vokswagen Golf. Feit is gebeurd in de nacht van 4 op 5 mei. Auto werd weggenomen vanaf de parkeerplaats Olderhofstede.



Harderwijk- Winkeldiefstal

Een 31 jarige man uit Harderwijk werd op 05 mei '03 betrapt op winkeldiefstal in een winkel aan de Achterste Wei. De man had een fles wijn ter waarde van 2,49 euro in zijn jaszak gestopt en vervolgens niet afgerekend bij de kassa. Een winkelmedewerker zag dit en en sprak hem aan en droeg hem over aan de politie. Hij is meegenomen naar het bureau waar hij een boete kreeg opgelegd.


Harderwijk- Autodiefstal


In de avond van 05 mei '03 is er een melding binnengekomen dat er een grijze Fiat ontvreemd was. Volgens een getuige had de eigenaar de personenauto geparkeerd op een parkeerplaats aan de Vogelstraat. Enige tijd later ontdekte de getuige dat de personenauto verdwenen was. Getuige verklaring is opgenomen. De eigenaar wordt bij terugkomst van vakantie op de hoogte gebracht.



Harderwijk- Diefstal uit auto

Een 61 jarige vrouw uit Harderwijk deed aangifte van diefstal uit auto aan de P.C. Boutenslaan. Deze had zij geparkeerd aan de P.C. Boutenslaan tussen 04 mei '03 en ma 05 mei '03. Op 05 mei '03 in de ochtend ontdekte zij dat haar autoradiocdspeler was ontvreemd.


Harderwijk- Doorrijden na aanrijding

Een 44 jarige vrouw uit Hierden deed melding van doorrijden na aanrijding. Op 05 mei '03 in de middag geparkeerd op een parkeerplaats aan de Selhorstweg. Bij terugkomst bleek er schuifschade op de rechter achterhoek van de achterbumper te zijn. De veroorzaker heeft identiteit niet bekend gemaakt.






038-375 10 50 ---- --