Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

"DataWeb breidt breedband Internet aktiviteiten uit naar het dealerkanaal"

Voorburg - DataWeb Internetdiensten,sinds 1994 als Internet Service Provider aktief, heeft haar aktiviteiten op het gebied van breedband Internetdiensten aanzienlijk uitgebreid.

Dealer organisaties kunnen voortaan bij DataWeb terecht m.b.t. al hun vragen over het zakelijk gebruik van Internet. Veel aandacht wordt besteed aan de levering van gecontroleerde oplossingen,die worden geboden om beveiliging, performance en beschikbaarheid van netwerk- en Internet infrastructuur te optimaliseren. Voordeel is ook, dat de dealer nog maar met één leverancier, één aanspreekpunt en één factuur voor alle Internetdiensten te maken heeft.

VPN (Virtual Private Netwerk) is één van de door DataWeb geleverde diensten aan het reseller kanaal. Aan de dealer wordt de mogelijkheid geboden de operationele invulling deels zelf te verzorgen, dan wel geheel door DataWeb te laten uitvoeren. De Internet connectie zelf en het operationeel houden van de Internet infrastructuur behoren tot de verantwoordelijkheid van DataWeb.

Als uitgangspunt voor samenwerking geldt, dat DataWeb de dealer en zijn klanten adviseert en technisch ondersteunt, waar het gaat om het operationeel houden van hun Internet infrastructuur. Het beheer wordt 24 uur per dag, zeven dagen per week door de specialisten van DataWeb Internetdiensten uitgevoerd.

Nadere informatie over dealervoorwaarden en de door DataWeb geleverde Internetdiensten is te verkrijgen door een e-mail te sturen naar info@dataweb.nl of te bellen: Tel: 070-3819218