Gemeente Hoogeveen


---

6 mei 2003

B & W op werkbezoek in Hollandscheveld

B & W van Hoogeveen brengen vandaag, dinsdag 6 mei, een werkbezoek aan Hollandscheveld en Nieuw Moscou. Het is het derde in een serie van tien bezoeken aan de dorpen dit jaar. Vorige maand was het college in Pesse.

De afgelopen jaren bestonden de werkbezoeken van het college alleen uit een vergadering met belangenorgansisaties van de dorpen over allerlei plaatselijke aangelegenheden.

Dorpswandeling

Dit jaar wordt voor deze bijeenkomsten een andere werkwijze gevolgd. Het college maakt eerst een dorpswandeling. De route is bepaald door de belangenorganisatie. De wandeling voert langs onderwerpen waarover later in een vergadering van gedachten wordt gewisseld. De thema's worden aangedragen door zowel de belangenorganisatie als het college.

Woningbouw

De Vereniging Hollandscheveld Plaatselijk Belang) wil onder meer praten over het fietspadenplan, de situatie Brink Seniorenwoningen, de woonwagenlocatie Hollandscheveld-Oost, het multifunctioneel centrum, het doortrekken van de Mr Cramerweg en het uitbreidingsplan Hollandscheveld.

De Vereniging voor Plaatselijk Belang Nieuw Moscou wil met het college van gedachten wisselen onder meer over woningbouw, de aanleg van fietsstroken aan het Zuideropgaande van Penningsdijkje tot Ritmeesterweg, de drempel in het Zuideropgaande en de verkeersstroom Riegshoogtendijk ten gevolge van Buitenvaart.

Het programma van dinsdag 6 mei ziet er als volgt uit:
* 16.00 uur ontvangst in café Mol (Het Hoekje)
* 16.20 uur start wandeling in Hollandscheveld
* 17.45 uur einde wandeling

* 18.00 uur start vergadering

* 19.00 uur einde werkbezoek

© Copyright Gemeente Hoogeveen