Politie Gelderland-Midden

Arnhem, Arnhemmer verdacht van inbraak
Publicatiedatum: 06-05-2003

Een 34-jarige Arnhemmer is dinsdag (rond 01.45 uur) aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak die even daarvoor was gepleegd in een winkel aan de Steenstraat.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Wageningen, elf aanhoudingen op Bevrijdingsdag
Publicatiedatum: 06-05-2003

Tijdens Bevrijdingsdag en in de nacht van 5 op 6 mei zijn in Wageningen elf personen aangehouden.
Op het Plantsoen werd een gezelschap van zeven personen (in de leeftijd van 20 tot 44 jaar, afkomstig uit Wageningen en Utrecht) aangehouden, zij wordt verdacht van onder andere belediging van surveillerende politiebeambten, belemmering en openlijke geweldpleging. Eén persoon uit deze groep (een 32-jarige Utrechtse) wordt verdacht van het gooien van een fles naar een agent. In een horecagelegenheid in Wageningen gedroegen twee mannen (een 23-jarige Schoonhovenaar en een 21-jarige Delftenaar) zich gisteravond rond 21.00 uur vervelend. Het duo weigerde het etablissement te verlaten, waarop de politie werd ingeschakeld. De twee werden naar buiten gebracht; daar weigerden ze weg te gaan. Op een gegeven moment beledigden beiden de agenten, waarna het tweetal werd aangehouden en een proces-verbaal kregen.
Op de Markt werd een 28-jarige inwoner van Emmerich aangehouden als verdacht van mishandeling. Een 23-jarige Renkummer werd eveneens op de Markt aangehouden, omdat hij zich bemoeide met de aanhouding van de man uit Emmerich.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606