Gemeente Apeldoorn

Onderhoud aan twee rotondes

Vanaf volgende week voert de gemeente onderhoud uit aan twee rotondes in Apeldoorn. Maandagochtend 5 mei start het werk aan de rotonde J.C. Wilslaan/Laan van Spitsbergen/Jachtlaan. Vanaf dinsdag 6 mei wordt er ook gewerkt aan de rotonde Oost Veluweweg/Laan van de Dierenriem. Beide rotondes krijgen een nieuwe asfaltlaag. Daarnaast worden er reparatiewerkzaamheden uitgevoerd aan de stroken langs de weg. De gemeente verwacht het werk op donderdag 15 mei te kunnen afronden.

Rotonde J.C. Wilslaan/Laan van Spitsbergen/Jachtlaan De aansluitingen J.C. Wilslaan en de JF Kennedylaan zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten. Borden geven de omleidingroute aan. Verkeer vanuit de Jachtlaan en de Laan van Spitsbergen houdt tijdens het werk wel gewoon doorgang. Verkeerslichten regelen het verkeer bij de rotonde.

Rotonde Veluweweg/Laan van de Dierenriem:
De aansluitingen Kanaal Noord en de Laan van de Dierenriem zijn tijdens het asfalteren afgesloten. Met behulp van borden wordt het verkeer omgeleid. Het verkeer op de Oost Veluweweg houdt doorgang tijdens de werkzaamheden. Ook bij deze rotonde worden verkeerslichten geplaatst.

Einde persbericht

© 1996-2003 - Gemeente Apeldoorn - Disclaimer