Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Tilburg

Tilburg, 6 mei 2003.

Tilburger moet nog 300 dagen zitten

TILBURG - Aan de Pater Ruttenstraat hebben agenten gistermiddag om tien voor halfdrie een 29-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man bleek gesignaleerd te staan omdat hij nog 300 dagen hechtenis te goed had. Verder stond de man gesignaleerd in verband met een mishandeling. De Tilburger is ingesloten.

Zakkenrollers aangehouden

TILBURG - Agenten hebben gistermiddag aan het Wagnerplein een vrouw en een 15 jarig meisje aangehouden. De vrouw, waarvan de leeftijd niet bekend is komt uit Tilburg en het meisje heeft geen vast adres. Het duo dat bij de politie bekend staat als zakkenrollers werd gistermiddag door een agent op het Wagnerplein gesignaleerd. Door de agent maar ook door andere bezoekers van het winkelcentrum werd gezien dat de twee een, zoals later bleek, 87-jarige vrouw in de gaten hielden. Deze vrouw werd later ook bestolen en als agenten het tweetal aanhoudt blijken ze het geld van de 87-jarige op zak te hebben. In het belang van het onderzoek zijn de twee zakkenrollers in verzekering gesteld.

Ex vernielt ruit

TILBURG - Aan de Vlierlaan hebben agenten gisteravond om tien over zeven een 45-jarige man uit Baarle Nassau aangehouden omdat hij bij zijn 51-jarige ex een ruit van haar woning vernielde.

Keukenbrand

TILBURG - In een woning aan de Zuringhof brak gisteravond rond halftien brand uit in de oven die in de keuken stond. Hierdoor ontstond er behoorlijk wat schade in de keuken. De hele woning liep rookschade op.

Agenten pakken Tilburger op voor huisvredebreuk

TILBURG - Aan de Trouwlaan hebben agenten gisteravond op kwart voor twaalf een 31-jarige man uit Tilburg aangehouden. De Tilburger bevond zich in een woning en wilde ook niet na vordering vertrekken.

Ramkraak in Goirle

GOIRLE - Vannacht om tien over vijf hebben tot nu toe onbekende inbrekers een ramkraak gepleegd bij een bedrijf aan de Tilburgseweg. Met de achterkant van een auto werd de pui eruit gereden en de inbrekers zijn met computers aan de haal gegaan. De waarde van de gestolen goederen is niet bekend. De schade aan de pui is aanzienlijk.

Bron: Carel Bouman