Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

SBS6 televisieprogramma Ton zoekt jong iemand met CF of ouders met een jong kindje met CF

06-05-2003
Voor een aflevering van het programma 'Ton' is SBS6 op zoek naar een jong iemand met Cystic Fibrosis of een gezin met een kindje met Cystic Fibrosis, die op televisie willen praten over hun leven met deze ongeneeslijke ziekte.

Het programma 'Ton' (gepresenteerd door Ton van Royen) is een reportageprogramma en wordt niet opgenomen in een studio. De opnames worden thuis gemaakt en op verschillende locaties die een belangrijke plaats innemen in het leven van de geïnterviewde. Bovendien wordt gewerkt met foto's en soms ook met homevideo's van de geportretteerde persoon. Daarnaast interviewt het programma, in overleg met de 'hoofdpersoon', eventuele familieleden of andere personen uit de directe omgeving. Voordat het interview plaatsvindt, zullen er eerst een aantal persoonlijke gesprekken worden gevoerd. De geïnterviewde zal goed worden voorbereid en van tevoren precies weten wat voor soort vragen er worden gesteld.

Wil je op deze oproep reageren of meer informatie hebben over het programma neem dan contact op met Jannemarije Goedkoop. Zij is redactrice van producent Cameo Support. Maar je kunt natuurlijk ook eerst contact met de NCFS zoeken om even van gedachten te wisselen over deze oproep. Hiervoor kun je contact zoeken met Jacquelien Noordhoek van de NCFS.

De contactgegevens op een rij:

Jacquelien Noordhoek, contactpersoon vanuit de NCFS tel: 035 - 647 92 57
e-mail: info@ncfs.nl

Jannemarije Goedkoop
SBS6/Cameo Support
Rietlandpark 343.
1019 EM Amsterdam.
tel: 020 8007 789
e-mail: jannemarije.goedkoop@sbs6.nl

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl