Informatie voor de pers
Wassenaar, 6
mei 2003

Van : First Capital Fundmanagement BV


Onderwerp : OK Fonds Nederland
Naar aansluiting op de presentatie van het OK Fonds Nederland op 11 april j.l. is de directie van First Capital Fundmanagement BV verheugd te kunnen meedelen:


1) De AFM heeft vastgesteld dat de voorwaarden en het prospectus aan de eisen van het Besluit toezicht beleggingsinstellingen (Btb) voldoen en heeft op 1 mei 2003 een vergunning aan First Capital Fundmanagement BV verleend om buiten besloten kring gelden of andere goederen ter deelneming in het OK Fonds Nederland te vragen of te verkrijgen dan wel rechten van deelnemReceived: from Hilten-MTA by hilten_01.vanhilten.ing in dit beleggingsfonds aan te bieden.
2) Inschrijvingen in het fonds zijn nu open (zie : www.okfondsnederland.nl)

3) 2 juni 2003 gaat het fonds van start en zal vermeld staan in de Nederlandse financiële kranten onder de "beleggingsinstellingen niet Euronext genoteerd".

Graag vestigen wij nog uw aandacht op het unieke karakter van het OK Fonds Nederland, die de dynamiek van de OK-Score met de degelijkheid en transparantie van beleggen in de AEX aandelen combineert. De OK-Score heeft een buitengewoon voorspelende kracht en kan bedrijven en beleggers in een vroegtijdig stadium waarschuwen over kritische toekomstige situaties van de geanalyseerde bedrijven.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie bel dan met First Capital Fundmanagement BV: 070 * 5 123 145

Hoogachtend,

De directie van First Capital Fundmanagement BV