Gemeente Zwolle

Nieuw op de radio: 'Zwolle Verkeert'

Dinsdag 22 april is Omroep Zwolle gestart met een morgenshow. Iedere werkdag tussen 7 en 9 uur 's morgens is op de radio 'Zwolle Verkeert' te horen. Een gevarieerd ochtendprogramma met nieuws, verkeer, sport, muziek en alles wat er speelt in onze stad. Ook besteedt het programma regelmatig aandacht aan de werkzaamheden aan de tunnel IJsselallee.

De komst van het morgenprogramma ligt precies in de lijn die de omroep is ingeslagen, namelijk het optimaliseren van het aanbod voor de luisteraar en kijker.

Verkeerssituatie
Door de start van de werkzaamheden aan de tunnel IJsselallee moet het verkeer in en rond Zwolle rekening houden met vertragingen. Een goede samenwerking tussen de gemeente Zwolle en de omroep zorgt ervoor dat automobilisten tussen 7 en 9 uur bijgepraat worden over de situatie op de Zwolse wegen. Verder vertellen betrokkenen over de vorderingen en de planning van werkzaamheden. Een mix van vrolijke muziek, leuke tips en actualiteiten staan garant voor een uitstekend begin van de dag.

Presentatie
Zwolle Verkeert wordt gepresenteerd door Sibrand Hofstra, Wiljan Bakker, Richard Dekker en Hanneke Hamer. Begin uw dag met Zwolle Verkeert, elke werkdag tussen 7 en 9 uur 's morgens.

Hoe te ontvangen?
Omroep Zwolle: de radio is te beluisteren op 105.0 fm in de ether en op de kabel op 104.5. Televisie op kanaal 7.


---