Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 6-05-2003 Persberichten district Land van Cuijk

POLITIE BOXMEER ZOEKT GETUIGEN

Zondag 4 mei tussen 17.00 en 17.10 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Wim de Korverstraat in Boxmeer. Even na 17.00 uur werden de inbrekers overlopen door een medewerker van een beveiligingsbedrijf. Twee mannen zijn het bedrijf uitgevlucht en te voet in de richting van het NS-station gerend, achterna gezeten door de medewerker van het beveiligingsbedrijf. Bij het NS-station aan de Stationsweg in Boxmeer zijn de twee mannen in een auto gestapt en weggereden in de richting van het Elzendaalcollege. Op het moment van de achtervolging stonden op het perron van het station enkele mensen te wachten. De politie wil graag in contact komen met deze mensen. De politie Boxmeer is te bereiken via nummer 0900-8844.

TE VEEL GEDRONKEN, Oploo

Maandagavond is een 49-jarige man uit Sint Agatha bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de Deurneseweg in Oploo.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Oploo

Dinsdagmiddag is een 45-jarige vrouw uit Boekel bekeurd. Ze reed met haar auto met een snelheid van 145 km/u over de Gemertseweg in Oploo. Op die weg mag 80 km/u gereden worden. Omdat de vrouw meer dan 50 kilometer per uur te hard reed werd haar rijbewijs ingevorderd.