Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 6-05-2003 District Aa & Dommel

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Boxtel

Maandagavond is een 32-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man wordt ervan verdacht twee mannen, 29 jaar uit Eindhoven en 36 jaar uit Vught met een vuurwapen te hebben bedreigd. De twee mannen zouden rond een bedrijf op het industrieterrein in Boxtel hebben gelopen, waar ze door de Boxtelnaar met een vuurwapen werden bedreigd. De Boxtelnaar is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. Het vuurwapen is in beslag genomen.

ILLEGALE VREEMDELINGE AANGETROFFEN, Boxtel

Dinsdagmorgen is bij een vreemdelingencontrole op de Brederodeweg een 51-jarige vrouw uit de Oekraïne aangetroffen. De vrouw bleek illegaal in Nederland te verblijven. Ze zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd. Tegen de 43-jarige bewoner van het pand is proces-verbaal opgemaakt omdat hij de vrouw onderdak verleende, terwijl hij wist dat ze illegaal hier verbleef.

VROUWEN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTALLEN, Vught

Dinsdagmiddag zijn drie vrouwen, 30 jaar uit Boxtel, 35 jaar uit Arnhem en 37 jaar uit Nijmegen, aangehouden. Het drietal werd door enkele politiemensen in burger betrapt toen ze bij enkele winkels aan de Marktveldpassage spullen wegnamen. Het drietal bleek tassen vol met spullen bij verschillende winkels te hebben gestolen. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten.