Gemeente Leeuwarden

Voorselectie aanbesteding planontwikkeling luchtbehandeling

De gemeente Leeuwarden zoekt een onafhankelijk ingenieurs/advies bureau dat ervaring heeft met het ontwerpen van luchtverversingssysteem in bestaande kantoorgebouwen.

Doel van dit project

Het ontwikkelen van een programma van eisen voor de aanleg van een luchtverversingsinstallatie in het bestaande Stadskantoor te Leeuwarden. Start begin juni 2003.

Wat verwachten wij van u

Dat u de huidige inventarisatie en meningsvorming uitwerkt tot een programma van eisen met hierin uitgewerkt een voorlopig ontwerp. Verder het opstellen van begrotingen en exploitatiemodellen.

Procedure

De gemeente Leeuwarden kiest een onafhankelijk ingenieurs/adviesbureau door middel van een openbare aanbesteding met voorselectie. Dit betekent dat maximaal 5 organisaties na de voorselectie worden uitgenodigd om een presentatie te geven. Indien u van mening bent dat uw bedrijf in aanmerking komt voor het ontwikkelen, ontwerpen en begeleiden van de installatie, dan kunt u de brief met de voorselectiedocumenten onder aan deze pagina downloaden, of schriftelijk opvragen bij de afdeling Centrale inkoop, o.v.v. Luchtverversing, Postbus 21000, 8900 JA Leeuwarden.

Inhoudelijke eisen

Aan het ingenieurs-/adviesbureau worden kort samengevat de volgende eisen gesteld:

* Aantoonbare ervaring met vergelijkbare projecten;
* Bekend met innovatieve- en energiebesparende technieken;
* Ervaring met subsidieaanvragen door overheidsbedrijven.
Sluitingsdatum voorselectie

U kunt de selectiedocumenten met de gevraagde bijlagen insturen tot uiterlijk 16 mei 2003. Uiterlijk vrijdag 30 mei 2003 zal bekend worden gemaakt welke organisaties worden uitgenodigd voor een presentatie.

Word_Luchtbehandeling

[s?leeuwarden.gemeente_leeuwarden_actueel.inleiding.voorselectie_aanbe steding_planontwikkeling_luchtbehandeling_]