Cisco roept 06 Software uit tot 'SMB Partner van het jaar'

Amstelveen, 28 april 2003 - 06 Software is tijdens de uitreiking van de Partner Awards 2002 door Cisco Systems uitgeroepen tot 'Small and Medium Business Partner van het jaar'. Deze verkiezing is onder andere te danken aan de sterke online aanwezigheid van het bedrijf en uitgebreide investeringen die zijn gedaan in het vergroten van de expertise over Cisco-oplossingen. 06 Software heeft het afgelopen jaar tevens een sterke groei van 85 procent in de omzet van de MKB-afzetmarkt weten te realiseren. Verder heeft het bedrijf diverse initiatieven ondersteund die zullen resulteren in een optimale integratie van online informatie van 06 Software en Cisco Systems.

De Cisco Partner Awards worden jaarlijks uitgereikt in 8 verschillende categorieën, te weten: System Integrator van het jaar, Strategic Alliance van het jaar, Outstanding Customer Satisfaction, VAR Reseller van het jaar, Distributeur van het jaar, Provisioned Service Partner van het jaar, Voice Partner van het jaar en SMB partner van het jaar. De uitreiking van deze awards vond plaats op 3 april j.l. in Kasteel 't Kerckebosch in Zeist.

06 Software heeft in 2002 een recordomzet van ¤52 miljoen weten te behalen. Met een omzetstijging van 30% behoort het bedrijf nu tot de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met deze groei staat de ontwikkeling van het bedrijf haaks op de algemene ontwikkelingen in de ICT-markt van de afgelopen twee jaar.

06 Software, Computers & Solutions
06 Software, Computers & Solutions levert sinds 1985 computers, software, randapparatuur en supplies aan bedrijven, overheidsinstellingen en multinationals, waarbij snelle leveringen, lage prijzen, optimale dienstverlening en een hoge mate van klanttevredenheid de belangrijkste kenmerken zijn. Het bedrijf publiceert maandelijks de meest complete catalogus met computerproducten van Nederland, met in totaal ruim 5000 producten. Daarnaast kunnen klanten sinds 1995 producten bestellen via de website van 06 Software (www.zerosix.nl). Het is een van snelst groeiende 'click and mortar' organisaties van Nederland, met 120 medewerkers en 50.000 actieve klanten. Sinds 1997 is 06 Software joint-venture partner van de wereldwijde Systemax-group, die in boekjaar 2002 een omzet behaalde van ruim $1,5 miljard.