Provincie Overijssel

Overijssel.nl nieuw maandblad voor inwoners uit Overijssel

Deze week valt bij iedere inwoner in Overijssel het nieuwe maandblad Overijssel.nl op de deurmat. Overijssel.nl informeert de lezer niet alleen over de zichtbare en minder zichtbare werkvelden van de provincie, maar geeft ook uitgebreide informatie over de regionale omroep RTV Oost. Naast de huis-aan-huis verspreiding, is het maandblad ook te vinden in alle bibliotheken in de provincie. Overijssel.nl is een maandblad van de provincie Overijssel, in samenwerking met RTV Oost, dat wordt uitgegeven door Koninklijke Boom uitgevers te Meppel.

Overijssel.nl is geen gewone krant. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het een nauwe band met internet. Het zogenaamde ?web-dedicated?-concept maakt dat de lezers via verschillende bronnen voor hun interessante informatie kunnen inwinnen. De verschillende links die in het maandblad zijn opgenomen, vormen daarbij een handvat.

Het eerste nummer van Overijssel.nl besteedt onder andere aandacht aan het nieuwe bestuursakkoord, de ambulancestandplaats in Tubbergen, het ?Overijssel gevoel? van Klaas Samplonius, het programma aanbod van RTV Oost, het weerpraatje van Ton ten Hove en een ontdekkingstocht op de Sallandse Heuvelrug.

De provincie is van mening dat Overijssel.nl, net als de portal www.Overijssel.nl, voorziet in een behoefte van de inwoners van Overijssel naar meer informatie over en van de provincie. Naar verwachting komen er in de toekomst, naast informatie van de provincie en RTV Oost, meer aanbieders van informatie bij zoals ook op de portal het geval is. Hierdoor worden de inwoners van Overijssel, maar ook genteresseerden van buitenaf, in n oogopslag genformeerd over de laatste ontwikkelingen in Overijssel.

© 2003 Provincie Overijssel