Mojo Concerts

See you in the spring!
Met deze woorden kondigde The Boss na zijn concert in Ahoy' afgelopen dinsdag aan dat hij met The E-Street Band terug komt naar Nederland!

En hij houdt woord, want vandaag is de datum voor dit optreden bekendgemaakt! Op dinsdag 6 mei aanstaande zal Bruce Springsteen na bijna 15 jaar weer het podium van het Feyenoord stadion betreden.

De gelukkigen die kaartjes wisten te bemachtigen voor het concert van Bruce afgelopen dinsdag in Ahoy' zullen beamen dat hij zonder twijfel één van de beste rockers van de afgelopen decennia genoemd kan worden.

Bijna drie uur speelde hij met zijn band in een afgeladen Ahoy'. Naast nummers van zijn nieuwe album 'The Rising' werden eveneens oude hits als 'Born To Run', 'Dancing in the Dark', 'Born in the USA', en zelfs een akoestische versie van 'The River' gespeeld.

Zorg dat je zaterdag op tijd bij één van de voorverkoopadressen bent, want dan begint de voorverkoop voor het concert!

Bruce Springsteen and The E-Street band
Dinsdag 6 mei 2003
Feyenoord Stadion - Rotterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: ¤60, ¤55, ¤50, ¤45 en ¤40 (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, en de bekende voorverkoopadressen. MAXIMAAL TIEN KAARTEN PER PERSOON!

www.brucespringsteen.net