Ingezonden persbericht

Intranet voor MKB

NAARDEN, 20030505 -- Veel ondernemers ervaren het dagelijks, weer stapt een goed getrainde medewerker op en neemt een schat aan kennis met zich mee. Iedere onderneming heeft te maken met verloop, grote ondernemingen anticiperen hierop door gebruik te maken van klanten informatie systemen, intranetten en andere kennis databases. Binnen het MKB wordt hier weinig in geïnvesteerd. Is het te moeilijk of te duur?

WSI heeft nu het vernieuwde Corporate Knowledge Center gelanceerd. Het Corporate Knowledge Center (CKC) is een web based systeem voor het managen, en het uitwisselen van documenten en informatie via een intra- of internet platform. Het biedt afdelingen en groepen mensen de mogelijkheid efficiënt en snel informatie te vinden. Documenten kunnen worden toegevoegd om later via verschillende navigatietools weer gevonden te kunnen worden. Document classificatie met type, categorie en afdelingssubcategorieën kunnen gecreëerd worden met ongelimiteerde registratie levels. Ook beschikt het Corporate Knowledge Center over een dynamische kalender. Via de administratie sectie kunnen events worden toegevoegd om later bekeken te worden. Participanten kunnen zich online registeren.

Het systeem beschikt verder over de volgende faciliteiten: Een geavanceerd documenten zoeksysteem, nieuws center, events kalender, waarderen van documenten door lezers, mogelijkheid om iemands werk te becommentariëren, printervriendelijke versie van elk document opgeslagen in de database, overzicht van links en een veel gestelde vragen sectie. Een backoffice administratie voor gecontroleerde toegang en een backoffice interface voor toevoegen van informatie.

WSI Internet Consulting & Education is de meest toonaangevende Internet service organisatie en het snelst groeiende consultancy netwerk ter wereld. Met meer dan 700 partners in 85 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgt.

Door het toepassen van WSI's Modular Development Technology(MDT), zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit. Onze ontwikkelcentra rond de wereld maken gebruik van het code depot dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Verder kunnen door het gebruik van WSI's data compressie technieken, ook multimedia belevenissen aangeboden worden aan bezoekers met een gewone Internet verbinding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met myra.schmidt@wsiwebexperts.nl of bellen met 035 - 678 1599. Kijk voor meer informatie op www.wsiwebexperts.nl