Ingezonden persbericht

Haags Pop Podium Avond met Lakewise en April Five

Aanstaande woensdag staat 'het liedje' centraal tijdens de Haags Pop Podium Avond in De Paap. Er wordt dan opgetreden door de bands April Five en Lakewise. De Haagse singer/songwriter Hans Leurs won vijf jaar geleden de Grote Prijs van Zuid-Holland. Onderdeel van de hoofdprijs bij de talentenjacht was studiotijd voor het opnemen van een CD. Het leukste nummer op dat album stond vervolgens wekenlang in de Westpop Top 10. Met zijn gelegenheidsband April Five brengt hij een overzicht van de nummers die hij sindsdien heeft geschreven.

Lakewise eindigde bij de afgelopen editie van de Grote Prijs van Zuid-Holland als tweede. De muzikanten Marc Jongeneel (zang/gitaar) en Jeroen Beuk (piano) brengen akoestische luisterliedjes. De Haags Pop Podium Avond start om 22.00 uur en is gratis toegankelijk.

Woensdag 7 mei - 22.00 uur
Café De Paap
Papestraat 32
Toegang gratis

De Haags Pop Podium Avonden worden om de twee weken georganiseerd door het gelijknamige programma (zondag van 18.00 tot 20.00 uur) van Stads Radio Den Haag. Elke keer treden steeds twee veelbelovende Haagse acts op.

http://www.haagspoppodium.nl
http://www.lakewise.nl