BOVAG

Goed uitgerust!: standaardwerk voor de mobiele recreant

7 May 2003

De BOVAG Afdeling Mobiele Recreatie heeft heel veel informatie en tips voor het aankopen van een caravan, vouwwagen of kampeerauto gebundeld in een handig boekje, Goed uitgerust! Dit boekje is verkrijgbaar bij de recreatiebedrijven die bij de afdeling zijn aangesloten.

Nederland is een kampeer- en caravanland bij uitstek. Het afgelopen jaar zijn er zon 29.000 caravans, vouwwagens en kampeerautos verkocht. Voor de aanschaf van een kampeermiddel gaan de meeste mensen niet over een nacht ijs. Om de consument te helpen een goede keuze te maken, heeft de BOVAG-afdeling AMR het boekje Goed uitgerust! uitgegeven.

Het boekje behandelt vrijwel alle onderwerpen die met de aankoop en het bezit van een kampeermiddel te maken hebben. Met welk rijbewijs mag je een caravan trekken, hoe moet je hem beladen, hoe zit het met de verzekering en de winterstalling; het zijn vragen waarop het boekje een antwoord weet. Het boekje geeft tevens een uitgebreide uitleg over de techniek van een kampeermiddel, waarmee de consument zich goed kan voorbereiden op de aankoop van een caravan, vouwwagen of kampeerauto. Kortom, Goed uitgerust! zou best eens als hét standaardwerk voor de mobiele recreant kunnen gaan gelden.

Goed uitgerust! is verkrijgbaar bij de recreatiebedrijven die zijn aangesloten bij de BOVAG-afdeling AMR. De bedrijven kunt u vinden op www.bovag.nl.