AutoRai

7-5-2003

Zorgeloos op vakantie met de Opel zomer-check

Traditiegetrouw kunnen ook deze zomer Opel-rijders hun auto technisch laten controleren. De voorheen als vakantie-controle bekende service, gaat voortaan door het leven als zomer-check.

Niet alleen voor vakantiegangers is het immers een geruststellend idee om onbezorgd op weg te kunnen gaan. Voor slechts 24,50 inclusief BTW wordt de auto op tal van punten gecontroleerd, waarmee de zomermaanden er wat de auto betreft zonnig uitzien.

De afgelopen jaren hebben duizenden Opel-rijders gebruik gemaakt van de controle. Dit is niet verwonderlijk, gezien het feit dat de auto voor een gering bedrag op een groot aantal punten gecontroleerd wordt. In de zomermaanden verdienen juist punten als koelsysteem, radiateur, expansievat en waterpomp de aandacht, omdat deze het bij hoge temperaturen extra zwaar te voorduren krijgen.

Naast deze punten komt nog een twintigtal andere punten aan bod. Zaken als de remmen, verlichting, de bandenspanning en alles wat verder een rol speelt bij de betrouwbaarheid en de veiligheid van de auto. Als er onverhoopt een reparatie noodzakelijk is, dan gebeurt dit alleen in overleg met de klant.

Opel-rijders kunnen met een simpel telefoontje naar hun lokale Opel-dealer een afspraak maken voor de zomer-check. De klant kan op de controlebeurt wachten, waarbij een rondje in de showroom de moeite waard is. Met onder meer de gloednieuwe Meriva loont dit absoluut de moeite. Bovendien ontvangt iedere klant die zijn auto aan de zomer-check onderwerpt, een presentje. De zomer-check loopt van 15 mei tot en met 15 september 2003.