KNMG

Forumdiscussie studenten: oriëntatie op specialisatie

De afdeling Maastricht van KNMG District XI Limburg bestaat 125 jaar en organiseert daarom, samen met het KNMG Studentenplatform een forumdiscussie voor studenten geneeskunde. Tijdens de forumdiscussie zal het verwerven én ervaren van een opleidingsplaats centraal staan.

De heer R.G.P. Hagenouw, arts, voorzitter van de federatie KNMG opent het middagprogramma en is tevens dagvoorzitter. Daarna vindt een eerste kennismaking plaats met de specialisaties chirurgie, kindergeneeskunde en huisartsgeneeskunde. De sprekers zijn dr. J.W. Greve, chirurg, S. Olde Damink, AGIO chirurgie, prof.dr. R.A.M.G. Donckerwolcke, kinderarts, E. van Ewijk, AGIO kindergeneeskunde, dr. R. Keijzer, huisarts en een HAIO.

Na de pauze begint om 17.30 uur de forumdiscussie getiteld "Wie krijgt die opleidingsplaats?", waarin twee profielen van sollicitanten voor één opleidingsplaats zullen worden geschetst. Daarna volgt een forumdiscussie over de argumenten die men in overweging neemt bij de uiteindelijke keuze van een sollicitant voor een opleidingsplaats. Het uiteindelijk doel is meer inzicht te verkrijgen/verschaffen in de argumenten die bij het nemen van de beslissing doorslaggevend zijn.

Datum: woensdag 7 mei van 16.00 tot 18.00 uur
Plaats: Akenzaal van de Universiteit Maastricht, UNS 40, Maastricht (telefoon 043-3882222)
Informatie: aanmelden bij Martine Wassen, studentvertegenwoordiger in het bestuur van KNMG District XI Limburg )
E-mail:mlh.wassen@student.unimaas.nl

Informatie over activiteiten van andere districten: drs. Robbert J. Egger, hoofd Regionalisatie & Verenigingszaken van de KNMG, e-mail: r.egger@fed.knmg.nl