Ingezonden persbericht


2 MEI 2003

Facetten zakelijk reizen belicht in 'businesstravelnieuws.nl' bij rtl z

Op woensdag 7 mei start binnen de programmering van RTL Z het wekelijks programma 'BusinessTravelNieuws.nl', gepresenteerd door Karin Ingelse. 'BusinessTravelNieuws.nl' belicht alle facetten van het zakelijk reizen en volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Presentatrice Karin Ingelse voert in de studio gesprekken met kopstukken uit de reisbranche. 'BusinessTravelNieuws.nl' verheldert daarnaast in korte reportages de diverse aspecten die zakenmensen kunnen tegenkomen als ze reizen. Er is aandacht voor online tickets boeken, aangevuld met tips om zo efficiënt en comfortabel mogelijk te reizen. De voor- en nadelen van de huidige technologische stand van zaken worden belicht, zoals incheckmogelijkheden en creditcardgebruik.

Op de website www.businesstravelnieuws.nl vindt de kijker de nodige informatie over de wekelijkse onderwerpen. Bovendien kan er worden deelgenomen aan de wekelijkse prijsvraag met als hoofdprijs een VIP-arrangement naar de Olympische Spelen 2004 in Athene. Uiteraard zijn er ook weekprijzen te winnen, waaronder diverse hotelarrangementen.

Uitzending: wekelijks vanaf 7 mei, tussen 8.00 en 8.15 uur en binnen de RTL Z-carrousel van die dag. 'BusinessTravelNieuws.nl' wordt op zondagnacht om 0.00 uur herhaald. Noot aan de redactie: foto's kunt u opvragen via onze afdeling Mediadocumentatie, tel. 035-6718553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma van de persdienst HMG via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@hmg.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.hmgpersdienst.nl bezoeken.


---- --