KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Coby van Baalen woensdag a.s. bij Lunch TV

5/6/2003

Op woensdag 7 mei is Coby te gast bij het televisieprogramma LunchTV van de Tros. De Tros heeft Coby benaderd i.v.m. haar werk voor de gehandicapte kinderen uit Amsterdam. Vorig jaar zijn alle medewerkers van Stal van Baalen afgereisd naar Amsterdam om daar een clinic/show te verzorgen voor de kinderen. Daar is toen de afspraak gemaakt dat de volgende ontmoeting op Dressuurstal Van Baalen zou zijn.

"En inderdaad, vorige week is een clubje met begeleiders bij ons op bezoek geweest. Het was voor iedereen een indrukwekkende dag. Niet alleen de kinderen genoten, wij van Dressuurstal Van Baalen hebben minstens zo veel plezier gehad en waren ontroerd door alle blije gezichten. De negen kinderen, waarvan er acht in een rolstoel zitten, zijn allemaal een hele persoonlijkheid op zich en net zo gedreven door hun liefde voor paarden als wij. Coby werd als een ware held ontvangen door de kinderen", alsus Anke Ter Beek, medewerkster van Stal van Baalen.

De uitzending zal te zien zijn op woensdag 7 mei, Nederland 2 om 12.30. Andere gasten zullen zijn; Belinda Meuldijk met haar licht autistische en hoogbegaafde zoon Yoshi en Ruud van Zomeren, zelf volledig blind, medewerker bij het Nationaal Comité Europees Jaar van mensen met een handicap 2003.

Bron: Anke ter Beek / Stal van Baalen