Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 7-05-2003 Perberichten districten Utrecht stad, 10.30 uur

Bitumen rollen gestolen

UTRECHT- Op woensdagochtend werd een man aangehouden nadat hij rollen bitumen had gestolen. Omstreeks 00.00 uur zag een medewerker van een beveiligingsbedrijf dat een 30-jarige man een bedrijfsterrein afreed gelegen aan de Hondiuslaan. De bewaking had het sterke vermoeden dat de man materiaal van dit terrein had gestolen. Het busje werd tot stoppen gedwongen en in de bus lagen 3 rollen bitumen. De politie werd gewaarschuwd en de Rotterdammer werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Lastige jeugd aangehouden

UTRECHT- Op woensdagavond werden enkele jongeren aangehouden voor vervelend gedrag.

Omstreeks 20.20 uur kregen agenten wederom de melding dat de jeugd zich vervelend aan het gedragen was op de Denverdreef. Agenten hadden eerder die avond verschillende jongeren al bekeurd voor vervelend gedrag en gewaarschuwd dit niet meer te doen. Enkele jongeren bleven dus kennelijk doorgaan met zich te misdragen en werden aangehouden door de politie en konden nu mee naar het bureau. De drie 15-jarige jongens uit Utrecht kregen op het bureau een proces-verbaal en werden door hun ouders opgehaald

Verkeerscontrole

UTRECHT- Op de Gansstraat en de Albatrosbrug werd van 09.00 uur tot 10.00 uur een verkeerscontrole gehouden. In totaal kregen 7 automobilisten een bekeuring omdat ze afsloegen waar dit niet was toegestaan en reden in verboden richting.

Gebruikers aangehouden

UTRECHT- Op woensdagochtend werden 10 gebruikers aangehouden. Tussen
01.00 en 02.00 uur hield de politie extra toezicht in de omgeving van de Clarenburg. In totaal werden 40 gebruikers gecontroleerd en hiervan werden 10 personen aangehouden. Onderzoek wees namelijk uit dat deze personen nog verschillende bekeuringen hadden openstaan of zich voor andere zaken bij justitie/politie moesten verantwoorden.

Aanrijding met gestolen auto
UTRECHT- Op woensdagmiddag ontstond er een aanrijding tussen twee personenautos. Een bestuurder vluchtte na de aanrijding.

Omstreeks 15.20 uur reed een nog onbekende automobilist over de Homeruslaan. Deze bestuurder reed hier met hoge snelheid en in een bocht verloor hij de macht over het stuur en botste tegen een tegemoetkomende auto. De onbekende bestuurder stapte direct uit zijn auto en rende weg in de richting van het Minplein en verdween. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Onderzoek wees uit dat de auto van de onbekende man van diefstal afkomstig was.