Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Tilbug

Tilburg, 7 mei 2003

Tilburger wordt van zijn bromfiets beroofd

TILBURG - Bij een tankstation op de hoek van de Oerlesestraat en de Trouwlaan is gisteravond rond de klok van negen uur een 19-jarige Tilburger van zijn bromfiets beroofd. De bromfietser, die met zijn vriendin bij het tankstation was, stond de banden van zijn brommer op te pompen. Hij werd toen belaagd door twee mannen. Eén van hen, sloeg de man tegen de helm die hij op had. Door de klap kwam de man ten val en zag de andere man kans om er op de bromfiets van de Tilburger vandoor te gaan. De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de beide daders. De identiteit van hen is bij de politie bekend en hun aanhouding is een kwestie van tijd.

Agenten pakken autoinbrekers op

TILBURG - Na een melding dat er werd ingebroken in auto`s aan het Primus van Gilspark hebben agenten gisteravond om tien over halftwaalf aan de Primus van Gilsstraat een 24-jarige Tilburger en een 25-jarige Goirlenaar aangehouden. Het duo wordt verdacht van een auto-inbraak. Als agenten ter plaatse komen worden ze door een vrouw aangesproken. In haar auto was door de beide mannen ingebroken. Na aanhouding bleek dat de Goirlenaar ook nog een vonnis van 350 euro open had staan. De beide mannen zijn ingesloten.

Met drank op achter het stuur

TILBURG - Surveillerende agenten zagen vannacht rond de klok van halfvier een 24-jarige man uit Moergestel met forse snelheid over de Ringbaan Zuid rijden. Als de agenten de man langs de kant van de weg zetten blijkt hij ook gedronken te hebben. Aan het bureau blies de man een alcoholpromillage van bijna 1.10. Hij kreeg een rijverbod van vier uren en de politie maakt proces-verbaal op.

Bron: Carel Bouman