VROOM

V&D opent partner-website voor leveranciers

V&D heeft een interactieve website geopend voor leveranciers. Deze site moet een belangrijk platform worden in de relatie die V&D met de partners nastreeft. Op www.vdsuppliers.nl geeft V&D onder meer inzicht in de de nieuwste ontwikkelingen in het warenhuis en zijn de actuele versies van leveranciersafspraken en ondernemingscode te raadplegen. Maar de site biedt ook de mogelijkheid om elkaar te inspireren en het partnerschap breder in te vullen.

V&D vindt een goede relatie met leveranciers belangrijk. De inbreng van de partners is essentieel voor het samenstellen van aansprekende collecties en assortimenten die model staan voor de vernieuwingen in het warenhuis. Daarom is V&D sinds vorig jaar bezig de relatie met de leveranciers te intensiveren. In het vervolg op twee leveranciersbijeenkomsten in Maastricht en Hongkong is nu een (internationale) website geopend.

Op de site: Nieuws, V&D TV, het nieuwe V&D, uitslag leveranciersenquête, V&D-ers aan het woord, verslag ven de leveranciersdag, leveranciersetalage, EDI, leveranciersinstructies, ondernemingscode, milieuverklaring, algemene inkoop- en leveringsvoorwaarden, contactpersonen en afleveradressen.

V&D is een warenhuis voor een brede doelgroep. Het assortiment is veelzijdig en actueel; snel trendvolgend en populariserend. Het accent ligt op gunstig geprijsde kwaliteitsproducten, grotendeels onder eigen label. Het imago wordt ondersteund door een selectie van A-merken. V&D is met zeventig vestigingen prominent aanwezig in nagenoeg alle relevante verzorgingsgebieden in Nederland. Er zijn verschillende typen V&D-warenhuizen, variërend van 1.500 m2 tot meer dan 10.000 m2. Succesvolle onderdelen van het warenhuis zijn de restaurant- en foodformules La Place en Le Marché. Daarnaast exploiteert V&D buiten het warenhuis zestien La Place-restaurants op zelfstandige locaties.