Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

18 Achterhoekse campings werken samen

Op pad met een knapzak In juni

ZUTPHEN - In de maanden juni en september organiseert het Achterhoeks Bureau voor Toerisme in samenwerking met 18 Achterhoekse campings "Op pad met een knapzak". Bij een verblijf van zeven achtereenvolgende nachten op één van de campings ontvangen kampeergasten een gratis knapzak. De knapzak (t.w.v. â'¬ 20,00) bestaat uit een kaart van de Achterhoek (1:50.000) en één routefolder (wandel-, fiets-, ATB-, skeelerroute). Tevens zit er in de knapzak een kleine lunch voor onderweg en kortingsbonnen van bedrijven die zich in de omgeving van de camping bevinden. De actie geldt niet tijdens feestdagen en schoolvakanties. Kampeergasten ontvangen één knapzak per standplaats.

"Kamperen in de Achterhoek" is een samenwerkingsverband van 18 campings in de Achterhoek. Zij maken gezamenlijk promotie door middel van diverse acties verspreid over het hele jaar. De twee knapzak-maanden maken daar onderdeel van uit. Ook in het voor- en najaar worden er acties georganiseerd. Zo hebben in de meivakantie de kinderweken plaats gevonden met als thema "Terug in de tijd".

Meer informatie over "Op pad met een knapzak", de 18 deelnemende campings en de verschillende acties staan in de folder "Kamperen in de Achterhoek". Deze folder is gratis verkrijgbaar bij alle VVV kantoren in de Achterhoek of te bestellen bij het Achterhoeks Bureau voor Toerisme in Zutphen, tel. 0900- 26 92 888, email: info@achterhoektoerisme.nl of kijk op onze website: www.achterhoektoerisme.nl