Ingezonden persbericht

Persbericht

7 mei 2003

Demon introduceert zakelijk DSL voor een consumentenprijs

~ Internetprovider biedt kleine bedrijven voordeel met DSL Business Express ~

Internetprovider Demon heeft voor kleinzakelijke klanten een speciaal instapabonnement ontwikkeld, genaamd Demon DSL Business Express. Dit aanbod is exclusief voor bedrijven met 1-4 werkplekken.

DSL Business Express wordt geleverd in drie varianten, die verschillen in snelheid en prijs zodat ieder bedrijf het product kan kiezen dat het best bij haar behoefte past. Zo is er DSL Business Express 512/ 256 Kbps (512 Kbps downstream en 256 Kbps upstream) voor 40 Euro per maand, DSL Business Express 1024/512 Kbps voor 50 Euro per maand en DSL Business Express 2048/512 Kbps voor 60 Euro per maand. Bij alledrie de varianten bedragen de aanschaf- en installatiekosten van de router eenmalig 249 Euro. Indien gewenst, kunnen de bedrijven bij dit aanbod voor 10 Euro per maand tevens een domeinnaam en 50MB webspace krijgen.

"De meeste bedrijven in Nederland maken nog steeds gebruik van een MxStream abonnement voor particulieren, gekoppeld aan een kleinschalig netwerk van 1 tot 4 werkstations. Deze bedrijven hebben over het algemeen geen eigen technische mensen in dienst en ondervinden vanwege het particuliere karakter van MxStream vaak grote problemen op het gebied van service, advisering en technische ondersteuning," zie Jurgen Hof, sales & marketing director Demon Internet. "De laatste maanden is gebleken dat een substantieel deel van deze groep wenst over te stappen naar Demon, onder meer vanwege de meermalen bekroonde zakelijke helpdesk en de schaalbaarheid van onze zakelijke abonnementen. Om in te springen op de vraag van deze prospects en klanten, is het instapabonnement DSL Business Express ontwikkeld."

(265 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Wilt u meer informatie over het bijwonen van een van de dagen van het NK informeer dan vrijblijvend middels een e-mail naar marketing@nl.demon.net

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, sinds 1998 genoteerd aan de London Stock Exchange, één van de grootste aanbieders van telefoon-, data-, internet- en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet is een Internet Service Provider gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde oplossingen voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Demon is dé provider op het gebied van internettoegang, hosting, managed security en VPN-oplossingen.

Demon Internet is in Nederland diverse keren uitgeroepen tot Provider van het jaar door de lezers van Net Magazine en kreeg als Internetprovider voor de zakelijke markt meerdere malen de hoogste waardering van MKB beslissers. In het 4e kwartaal van 2002 bereikte Demon Internet een top-3 klassering in de Providerenquete, waarbij Demon de hoogste score realiseerde voor de kwaliteit van de verbinding en de helpdesk.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Marieke van Zuien van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com
http://www.lewispr.com

Voor meer informatie over Demon Internet:
Jurgen Hof
Tel: 020 5304250
E-mail: jurgen@nl.demon.nl
http://www.demon.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com